ben başlıcam baldem adam gibi ya.
rejim yapmak için bi topik açalım mı ordan daha iyi olur yediklerimizi falan yazarız.
Huzurda bize katılıcak oda istiyodu. Sahilde katılır o da diyodu bi ara rejim falan diye.
her cuma tartılıp kilo bildirimide yaparız. Böylelikle kaçamak falan en aza düşer daha hırs yaparız dimi =)
rejim yapmak için bi topik açalım mı ordan daha iyi olur yediklerimizi falan yazarız.
Huzurda bize katılıcak oda istiyodu. Sahilde katılır o da diyodu bi ara rejim falan diye.
her cuma tartılıp kilo bildirimide yaparız. Böylelikle kaçamak falan en aza düşer daha hırs yaparız dimi =)
bizde çoğu bekar. gel benle haftaya oynarız zıplarız 🙂
kızlar size bir şey anlatıcam ben hasta dosyası işliyorum burda şikayetine göre yapılan işleme göre uygun hastalıgı buulp kodlama standartına göre kodluyorum şimdi bir hastamız var 85 yaşında hastaneye müracat etmiş şikayetide halsizlik şimdi ben buna maşallahın kodunu atayacağım ama bulamadım
bizde çoğu bekar. gel benle haftaya oynarız zıplarız 🙂
İlk 2 gün hiç yemedim, güçsüz kalmamak için ballı süt içmiştim, dün akşam ilkkez canım makarna salatası istedi ondan yaptım.
Sanırım yavaş yavaş açılıyo iştahım.
Bu arada biz ekmeği hep kepekli ve dilim alıyoruz, dilimletince daha az yeniyor, test edilip onaylanmıştır...