Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bugünün ilk yeşil çayını içiyorum kızlar hedefim 3 fincan

bende bugün form çayı içeyim ofiste o var. o bitsin alırım yeşil çay. hani diyet topiğimiz. bende gelicem.

sahilim biz yine ev bakıcaz. cumartesi lazere gitmem lazım randevum var.
sen ne planladın bu arada facebooktan seni ekledim kuzum..

huzurum sen nasılsın bakıyım ?
en yoğuın çalışanımız sendin hala öle mi ? 🙂

smasherim şimdi sadece patronun olduğu günler bide il dışına gittiğim günler yoğun oluyorum.
daha rahat burası canım.

sahilim böyle topiklerde genelde cumaları tartılınıyor.

al benden de o kadar... yani aslında çok fazlada yemiyorum patalonlarım falanda normal ama gel gör sürekli kendimi davul gibi hissediyorum :/

ben 55 olmak istiyorum hep yemekten sonra tartıldım kıyafetlerle 62 geldim normalde sabah ç.ıplak ve aç karınla tartılmak lazım muhtemelen 60 kilodayım göbek ve kalça gitsin yeter dur bulayım sizi

slm smasher nasılsın ya çok zor ayno odada patrnla olmak bende senelerce öyledydim artık çenemden kurtulmak için derme çatma bir oda yapıldı olsun burayıda sevmiyorum ama en azından görmüyorum kimseyi

yaa bende hiç alışkın değilim.. bankada yıllarca kalabalıktık ama hep arkadaş ortamı çok güzeldi. şimdi çok sıkıcı... sizinle muhabbet edebilsem bu kadar sıkılmamda işte zaman geçmiyor.

huzurcum valla ben cumartesi ev kurası var tokinin oraya giderim ordan anneme geçeirm mantı yapcaktı 🙁 🙁 pöffffffffffff
pazarda iş kahvaltısı 🙁 🙁