eeeeeee daa daha kızlar ne var ne yok hafta sonu için plnalar varmı
şıpıdık ben genelde siyah tutkunuyum nedense bütün elbiselerim siyahtır görende aynısını giyotum sanıyorusur ama bakıyorum farklı renkler gider yapışırım siyah sonra şık gösteriyor kibarda
bari pazartesinden başlansa 🙂
ben hergün bişeylere başlıyorum sözde aralık bir başlamıştım ilk gün koşullandırdım kenimi 2 gün iş yemeğine gittik olcek iş değil 3 gün misafir geldi yine onlarla otur ye
neden olmuyor ben anlmıyoum hiç yemesem vücüt hlsiz olup dirençsiz olup hasta oluyor hemen
valla doğru keşke verebilsek yeme içme kısarızda hareketsizlik zor
nerde açtınız tabi olur neen olmasın
slm huzur valla yeleksiz üzerimde hırkasız duramıyorum ya bir şişkinliğim ar yada gerçekten kilo aldım şuan pisikolojik oalrak bunalımdaım kedimi akrep nalan gibi görüyorum 🙁
ben 55 olmak istiyorum hep yemekten sonra tartıldım kıyafetlerle 62 geldim normalde sabah ç.ıplak ve aç karınla tartılmak lazım muhtemelen 60 kilodayım göbek ve kalça gitsin yeter dur bulayım sizi
slm smasher nasılsın ya çok zor ayno odada patrnla olmak bende senelerce öyledydim artık çenemden kurtulmak için derme çatma bir oda yapıldı olsun burayıda sevmiyorum ama en azından görmüyorum kimseyi
yaa bende hiç alışkın değilim.. bankada yıllarca kalabalıktık ama hep arkadaş ortamı çok güzeldi. şimdi çok sıkıcı... sizinle muhabbet edebilsem bu kadar sıkılmamda işte zaman geçmiyor.
kızlar ben kaçıyorum patronum gelir şimdi 9.5 gibi gelirim demişti... işleri toparlıyım biraz.
fırsat bulduğum her dakika yanınıza kaçıcam. öpüyorum herkesi..
günleriniz güzel geçsin. 🙂
slm huzur valla yeleksiz üzerimde hırkasız duramıyorum ya bir şişkinliğim ar yada gerçekten kilo aldım şuan pisikolojik oalrak bunalımdaım kedimi akrep nalan gibi görüyorum 🙁