valla erken yaşta birşeylerin altına girmek çok mantıklı belli bir zaman sonra insan çekiniyor korkuyor
babam 35 senelik devlet memuru daha 5 senedir evimiz ancak oldu hep biriktirdiği paralarla olaca sanıyordu ama nereye kadar 3 çocuk var sorumluluk var birde ya bana bişey olursa borç kalır mantığı var ama bende çalışmaya başlayınca el ele verdik üstesinden geldik 🙂 çok şükür başlı başına 3 atlı evimiz var hala bankaya kredi borcumuz var olsun kira öder gibi ödüyoruz kiracının parası ile kredi ödüyoruz yani sizde iki kişi el ele verip üstesinden gelirsiniz
evet canım kamuya geçmiş oldum, haftaya salı iş sözleşmemi imzalayacağım kısmetse
kadın bana dün emaille göndermiş dün detaylıca okudum.
Insana saygı konusunda onlardan öğrenmemiz gereken çok şey var diyebiliyorum sadece.
Arkadaşımı bugün uyandırmaya çalışacaklar canım, durumunda henüz bir değişiklik yok, hayati tehlikeyi atlatamamış.
baldemcim yeşilçayı bergoamntlı mı ne öyle içiyorum sade acı geliyor 3 fncan sakıncalı felan duydum günde en çok 2 doğrumu bende yeek sonrası 1 tane içiorum
kızlar ben kaçıyorum patronum gelir şimdi 9.5 gibi gelirim demişti... işleri toparlıyım biraz.
fırsat bulduğum her dakika yanınıza kaçıcam. öpüyorum herkesi..
günleriniz güzel geçsin. 🙂
evet canım kamuya geçmiş oldum, haftaya salı iş sözleşmemi imzalayacağım kısmetse
kadın bana dün emaille göndermiş dün detaylıca okudum.
Insana saygı konusunda onlardan öğrenmemiz gereken çok şey var diyebiliyorum sadece.
Arkadaşımı bugün uyandırmaya çalışacaklar canım, durumunda henüz bir değişiklik yok, hayati tehlikeyi atlatamamış.
dün kelebek 3 fincan içilmesini tavsiye ettim canım ama madem öyle diyosun 2 bardak içeyim bende tadı pek güzel değil çünküt😀
baldemcim benim patronumda alman biliyosundur belki gerçekten iyiler bi çok konuda.
tekrar hayırlı olsun canım. bizim oluyodur konsoloslukla işimiz. benim bi işim düşerse yardım eder misin balım bana 🙂
huzuecum face den arkadaşlık isteğini gördüm akşama kabul ederim canımmmmmmm kızlarrr hafta sonundan beri bende bi yorgunluk var kolum bile kıpırdamıyor eşim surat yapmaya başladı uyumaktan başka birşey yapmıyoruz diye sizde durumlar nasıl ya çok mu 3-4 gün ara verilmesi
huzuecum face den arkadaşlık isteğini gördüm akşama kabul ederim canımmmmmmm kızlarrr hafta sonundan beri bende bi yorgunluk var kolum bile kıpırdamıyor eşim surat yapmaya başladı uyumaktan başka birşey yapmıyoruz diye sizde durumlar nasıl ya çok mu 3-4 gün ara verilmesi
Hiç olmucak bi zamanda hiç olmucak bi yerde kaza seni buluyor ve bütün düzenin alt üst oluyor. Baldemin arkadaşı mesela. Kimin nerden aklına gelicek durağa araba giricek kız günlerde yatıcak diye. Bizimde heran başımıza herşey gelebilir 🙁 Huzurcuğum o yüzden senin dediğin gibi kötü ihtimalleri düşünerek plan yapmak lazım.
baldemcim benim patronumda alman biliyosundur belki gerçekten iyiler bi çok konuda.
tekrar hayırlı olsun canım. bizim oluyodur konsoloslukla işimiz. benim bi işim düşerse yardım eder misin balım bana 🙂