nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.491 cikletimnerde' Alıntı: evt düşünmek kötü acaba diyorum yok yok diyorum olur diyorum bi garip yani..kalbimden gecen temmuz sonrası.. Genişletmek için tıkla ... bende de oldu bu ay olmayacağımı bile bile saplantı oluşuyor nedense bebek düşüncesine olumlu bakmadığımız için bende ondan oluyor korku başka birşey değil
cikletimnerde' Alıntı: evt düşünmek kötü acaba diyorum yok yok diyorum olur diyorum bi garip yani..kalbimden gecen temmuz sonrası.. Genişletmek için tıkla ... bende de oldu bu ay olmayacağımı bile bile saplantı oluşuyor nedense bebek düşüncesine olumlu bakmadığımız için bende ondan oluyor korku başka birşey değil
shuzur Daimi Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.492 SUPERİSİ1688' Alıntı: herkese selammmm nolur beni unutmadığınızı söyleyinnn Genişletmek için tıkla ... superim hoşgeldin canımmmm
SUPERİSİ1688' Alıntı: herkese selammmm nolur beni unutmadığınızı söyleyinnn Genişletmek için tıkla ... superim hoşgeldin canımmmm
shuzur Daimi Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.493 twettysale' Alıntı: Sahil senin kaynana da ben sinir oluyorum alırsın,oturursun o mu ödeyecek sanki Alla Alla yaw Huzurum Çekmeköy taraflarına baktınmı? Genişletmek için tıkla ... tatlım çekmeköy biraz sapa geliyor o yüzden bakmadık o taraflara.
twettysale' Alıntı: Sahil senin kaynana da ben sinir oluyorum alırsın,oturursun o mu ödeyecek sanki Alla Alla yaw Huzurum Çekmeköy taraflarına baktınmı? Genişletmek için tıkla ... tatlım çekmeköy biraz sapa geliyor o yüzden bakmadık o taraflara.
P peeeh Yeni Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.494 cikletimnerde' Alıntı: superimm yok annem öyle oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: doğumdan sonr aen mantıklısı ve sağlısı bencede spral 10 yıl koruyorr valla Genişletmek için tıkla ... YOK ŞEKERİM DÖNME HİÇ ÖYLE HALAMIN KIZI SPRALLE HAMİLE KALDI 2 AY ÖNCE
cikletimnerde' Alıntı: superimm yok annem öyle oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: doğumdan sonr aen mantıklısı ve sağlısı bencede spral 10 yıl koruyorr valla Genişletmek için tıkla ... YOK ŞEKERİM DÖNME HİÇ ÖYLE HALAMIN KIZI SPRALLE HAMİLE KALDI 2 AY ÖNCE
P peeeh Yeni Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.495 shuzur' Alıntı: superim hoşgeldin canımmmm Genişletmek için tıkla ... canımmmm özledim seni nasılsın
shuzur Daimi Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.496 SUPERİSİ1688' Alıntı: canımmmm özledim seni nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim tatlım düğün tarihin belirlenmiş. salonu tuttunuzz mu hayırlı olsun.. ben iyiyim ev bakıyoruz satınalmak için heyecan dorukta. bizi boş bırakma canım hep gel...
SUPERİSİ1688' Alıntı: canımmmm özledim seni nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim tatlım düğün tarihin belirlenmiş. salonu tuttunuzz mu hayırlı olsun.. ben iyiyim ev bakıyoruz satınalmak için heyecan dorukta. bizi boş bırakma canım hep gel...
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.497 SUPERİSİ1688' Alıntı: YOK ŞEKERİM DÖNME HİÇ ÖYLE HALAMIN KIZI SPRALLE HAMİLE KALDI 2 AY ÖNCE Genişletmek için tıkla ... kuzu sprali taktırdımd eyip öyle yılalrca gezmeyeceksin tabiki kayma gibi sorun olduğu için kontrol süreleri var yoksa imkansız hamile kalma
SUPERİSİ1688' Alıntı: YOK ŞEKERİM DÖNME HİÇ ÖYLE HALAMIN KIZI SPRALLE HAMİLE KALDI 2 AY ÖNCE Genişletmek için tıkla ... kuzu sprali taktırdımd eyip öyle yılalrca gezmeyeceksin tabiki kayma gibi sorun olduğu için kontrol süreleri var yoksa imkansız hamile kalma
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.498 kızlar benm arkd.dogum kontrol hapı kullanırken hamıle kaldı ikinciyede eşi korunurken kaldıkı cok dıkkat edıyorlar yanı bırazda nasip işi diyorum ben
kızlar benm arkd.dogum kontrol hapı kullanırken hamıle kaldı ikinciyede eşi korunurken kaldıkı cok dıkkat edıyorlar yanı bırazda nasip işi diyorum ben
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.500 cikletimnerde' Alıntı: superimm yok annem öyle oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun içimdende sen geçiyordun dermişim ciklet
cikletimnerde' Alıntı: superimm yok annem öyle oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun içimdende sen geçiyordun dermişim ciklet