nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.581 sahile uzan' Alıntı: Niki imoş yokmu Genişletmek için tıkla ... imoş neydi kız
pineapples Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.582 aşkkelebeği' Alıntı: eve harcadım borclara harcadım harcadmda harcadım pofff🙁 yap pinecim altın düşmüş küçük altın 164 tl Genişletmek için tıkla ... kuzu sorması ayıp eşin ne kadar alıyor sen ne kadar alıyorsun öyle valla durunca harcanıyor yok kız ne 164 ü 157 lira oldu küçük altın
aşkkelebeği' Alıntı: eve harcadım borclara harcadım harcadmda harcadım pofff🙁 yap pinecim altın düşmüş küçük altın 164 tl Genişletmek için tıkla ... kuzu sorması ayıp eşin ne kadar alıyor sen ne kadar alıyorsun öyle valla durunca harcanıyor yok kız ne 164 ü 157 lira oldu küçük altın
P peeeh Yeni Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.583 niers' Alıntı: Hayırdır kuzummm? Genişletmek için tıkla ... NBLİM YAAA İÇİM ŞİŞTİ DARALDIMMMMM aşkkelebeği' Alıntı: kızlar maaşı alalı 1 hafta olmadı elde var sıfır akaşama koçişimin elini öpiyim o anlar zati Genişletmek için tıkla ... BÖLE İSTE KESİN VERİR 🙂
niers' Alıntı: Hayırdır kuzummm? Genişletmek için tıkla ... NBLİM YAAA İÇİM ŞİŞTİ DARALDIMMMMM aşkkelebeği' Alıntı: kızlar maaşı alalı 1 hafta olmadı elde var sıfır akaşama koçişimin elini öpiyim o anlar zati Genişletmek için tıkla ... BÖLE İSTE KESİN VERİR 🙂
pineapples Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.584 SUPERİSİ1688' Alıntı: NBLİM YAAA İÇİM ŞİŞTİ DARALDIMMMMM BÖLE İSTE KESİN VERİR 🙂 Genişletmek için tıkla ... rabbim hayır etsin kuzum hayırlara yor hayır olsun hiç sorma kız kesin verir o zaman hemde 100 istersen 200 verir
SUPERİSİ1688' Alıntı: NBLİM YAAA İÇİM ŞİŞTİ DARALDIMMMMM BÖLE İSTE KESİN VERİR 🙂 Genişletmek için tıkla ... rabbim hayır etsin kuzum hayırlara yor hayır olsun hiç sorma kız kesin verir o zaman hemde 100 istersen 200 verir
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.585 pineapples' Alıntı: kuzu sorması ayıp eşin ne kadar alıyor sen ne kadar alıyorsun öyle valla durunca harcanıyor yok kız ne 164 ü 157 lira oldu küçük altın Genişletmek için tıkla ... canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh
pineapples' Alıntı: kuzu sorması ayıp eşin ne kadar alıyor sen ne kadar alıyorsun öyle valla durunca harcanıyor yok kız ne 164 ü 157 lira oldu küçük altın Genişletmek için tıkla ... canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh
P peeeh Yeni Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.586 pineapples' Alıntı: rabbim hayır etsin kuzum hayırlara yor hayır olsun hiç sorma kız kesin verir o zaman hemde 100 istersen 200 verir Genişletmek için tıkla ... inşşkuzum hayırlara vesile olsunnn iste kız isteeee 🙂
pineapples' Alıntı: rabbim hayır etsin kuzum hayırlara yor hayır olsun hiç sorma kız kesin verir o zaman hemde 100 istersen 200 verir Genişletmek için tıkla ... inşşkuzum hayırlara vesile olsunnn iste kız isteeee 🙂
B baldem Forum Okuru 15 Aralık 2011 #6.587 kızlar şehrinizde tchibo var mı bilmiyorum ama cok güzel ürünler var haftaya erkekler icin ürünler gelicek bitane hırka beğendim eşime onu almayı düşünüyorum baya hoşuma gitti
kızlar şehrinizde tchibo var mı bilmiyorum ama cok güzel ürünler var haftaya erkekler icin ürünler gelicek bitane hırka beğendim eşime onu almayı düşünüyorum baya hoşuma gitti
P peeeh Yeni Üye Üye 15 Aralık 2011 #6.588 aşkkelebeği' Alıntı: canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh Genişletmek için tıkla ... maşallah eşine kız rabbim bereketini versinnn
aşkkelebeği' Alıntı: canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh Genişletmek için tıkla ... maşallah eşine kız rabbim bereketini versinnn
aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.589 pinecim eşimn maaş+döner sermaya+nöbet parası hepsi 2.700 bazen döner düşük olunca kesinti oluyor mesela bu ay 200 tl düşük aldı tamda sıkışık zamanda
pinecim eşimn maaş+döner sermaya+nöbet parası hepsi 2.700 bazen döner düşük olunca kesinti oluyor mesela bu ay 200 tl düşük aldı tamda sıkışık zamanda
pineapples Hamiş Melek 15 Aralık 2011 #6.590 aşkkelebeği' Alıntı: canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh Genişletmek için tıkla ... allah bereket versin kuzum inş. inş. kuzu biraz idare etmek gerekiyor işte sıkmamız lazım yani
aşkkelebeği' Alıntı: canım eşim 2.700 alıyor ben asgari ücret uygulama 700 ama ocakta galiba 1.100 alacagım inşallh Genişletmek için tıkla ... allah bereket versin kuzum inş. inş. kuzu biraz idare etmek gerekiyor işte sıkmamız lazım yani