Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın tatlılar günaydın çikletim cumanız hayırlı olsun güzel geçsin.
güzel haberler alalım..

bizim ev işi için bugünde dua eder misiniz kızlar.

huzur, Rabbim size mutlulukla, sağlıkla pişmanlık yaşamadan oturacağınız bir yuva nasip etsin Inşallah
ev sahibi olmak isteyen yardım etsin yüce Rabbim

günaydın kızlarr geir gelmez altın piyasasını takip ediyorum artık ya elimize geçen her kuruşu altın hesabına yatırıp altın alan kocam sayesinde toplam 450 tl zarardaymışız

tesadüf hemen bozdurmazsanız yine bu seneki gibi yükselir altın
kar edersiniz.
uzmanlar şubat - mart - nisan gibi global kriz patlak vericek diyorlar
Tabii kötü şeyler istemeyiz vatanımız ve dünya icin ama eğer öyle bişey olursa (Allah korusun) zaten hemen kar'a geçersiniz

yok canım bozdurmayacağız eşim harcanmasın diye hemen altına çeviriyor hiç kenarda birikmiş nakitimiz yok ona kızıyorum ben acil bişi olsa bozdursak şuanda yazık olacak

yok canım bozdurmayacağız eşim harcanmasın diye hemen altına çeviriyor hiç kenarda birikmiş nakitimiz yok ona kızıyorum ben acil bişi olsa bozdursak şuanda yazık olacak

canım sen kenara 3-5 kuruş koy sonuçta kendi işini yapıyorsun
ben eşime söylemeden koyuyorum, geçen para öderken 300 lira eksik vardı, ben bende biraz olmalı diyip cıkarıp verince mutlu oldu
akıllı, tutumlu hatunum benim dedi
benden gizli iş yapıyor diye düşünmedi yani

ya benim elimde para olunca benim gözüm dönüyor harcıyorum hemen canım yaaaa

günaydın kızlar nasılsınız
bu akşam arkadaşım gelicek mozaik pasta yaptım
bimde dondurulmuş sigara böreği gördüm onlardan aldım inşallah güzel olur
bide evde dondurucuya koyduğum patlıcan ve patates dolmam var
bu akşam onları da pişiricem onlardan da koyarım diyorum tabaklara yeter herhalde dimi kızlar yaa
bu hafta o kadar yoğun geçiyoki başka bişey yapamadım

Günaydınn meleklerim;

Tesadüf sende bendensin sanırım bende harcıyorum dayanamıyorum dün onu düşünüyorum ya kızlar en azından çeyiz alışverişi yaparken bende heveslenip alıyordum ama şimdi kıyafete para harcıyorum