nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #6.781 müdürün nostalji şarkıları yüzünden gözlerim açılmıyorr
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.782 tesadüfcüm altının onsu şu anda 1590usdlerde, 2400 seviyelerine gelmesi bekleniyor. Moderatör tarafında düzenlendi: 16 Aralık 2011
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #6.783 sahil baldem burdamısınız. asimelek gelmiş söylüyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.785 shuzur' Alıntı: tesadüfcüm altının onsu şu anda 1590usdlerde, 2400 seviyelerine gelmesi bekleniyor. 2 yıl içinde altın fiyatı nereye gider? | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com Genişletmek için tıkla ... hımm o zaman ben kızmayayım eşime bir bildiği var demekki sizde acele etmeyin isterseniz canım zararına bozdurmayın
shuzur' Alıntı: tesadüfcüm altının onsu şu anda 1590usdlerde, 2400 seviyelerine gelmesi bekleniyor. 2 yıl içinde altın fiyatı nereye gider? | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com Genişletmek için tıkla ... hımm o zaman ben kızmayayım eşime bir bildiği var demekki sizde acele etmeyin isterseniz canım zararına bozdurmayın
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.787 tesaduf' Alıntı: hımm o zaman ben kızmayayım eşime bir bildiği var demekki sizde acele etmeyin isterseniz canım zararına bozdurmayın Genişletmek için tıkla ... canım biz mecburuz ev fiyatları sürekli artıyor. şubata kadar almış olmamız lazım. bide güzel evler ya satılırsa. denk gelince biz almak zorundayız. bikaç bin tl için kaçmaz ev.
tesaduf' Alıntı: hımm o zaman ben kızmayayım eşime bir bildiği var demekki sizde acele etmeyin isterseniz canım zararına bozdurmayın Genişletmek için tıkla ... canım biz mecburuz ev fiyatları sürekli artıyor. şubata kadar almış olmamız lazım. bide güzel evler ya satılırsa. denk gelince biz almak zorundayız. bikaç bin tl için kaçmaz ev.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #6.789 onu biri sormuştu otomatik yapıyomuş sistem.