ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #6.791 Arkadaşlar topikte başka sitelerin linkini vermek yasak. Lütfen dikkat edelim olurmu? Öyle durumlarda özelden msj atalım.
Arkadaşlar topikte başka sitelerin linkini vermek yasak. Lütfen dikkat edelim olurmu? Öyle durumlarda özelden msj atalım.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #6.792 akasya seni niye okadar çok yoruyolar yaaaaa. nekadar düşüncesiz insanlarmış gerçekten pes diyorum.
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.793 [TABLE="width: 99%, align: left"] [TR] [TD]teşekkür ettim[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]google emmi begeniyor sizin topiği [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]ok anladım googledan[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]gelip onlar mı etiketleme yapıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]🙂[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]evet[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]ve google otomatik etiketleme yapıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]onalrın anlamı sizin topik baya misafirin ilgisini çekiyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]peki neden onlar yazıyo peki[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]aramalar için dimi[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]yazıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] CeMoŞ:[/TD] [TD]onlar etiket canım[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]mesela bizim topikta adidas haberler şıpıdıkla her telden föncürük yengem face book şıpıdıkla cif misafirim ol nickimi kim yedi adet olunca gaz nickimikim hadise saç rengi nickimi kim yedi melekler mekanı telden sohbet ayetel kürsülü takilari hadise hüptü[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]bende şeyi merak ediyorum topik üstlerinde böle bişiler yazıyor ya anlamsız yanyana bir sürü kelime[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]cemoş merhaba[/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="width: 99%, align: left"] [TR] [TD]teşekkür ettim[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]google emmi begeniyor sizin topiği [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]ok anladım googledan[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]gelip onlar mı etiketleme yapıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]🙂[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]evet[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]ve google otomatik etiketleme yapıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] CeMoŞ:[/TD] [TD]onalrın anlamı sizin topik baya misafirin ilgisini çekiyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]peki neden onlar yazıyo peki[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 14:00] shuzur:[/TD] [TD]aramalar için dimi[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]yazıyor[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] CeMoŞ:[/TD] [TD]onlar etiket canım[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]mesela bizim topikta adidas haberler şıpıdıkla her telden föncürük yengem face book şıpıdıkla cif misafirim ol nickimi kim yedi adet olunca gaz nickimikim hadise saç rengi nickimi kim yedi melekler mekanı telden sohbet ayetel kürsülü takilari hadise hüptü[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]bende şeyi merak ediyorum topik üstlerinde böle bişiler yazıyor ya anlamsız yanyana bir sürü kelime[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 1%"] [16-12, 13:59] shuzur:[/TD] [TD]cemoş merhaba[/TD] [/TR] [/TABLE]
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.794 ŞIPIDIK' Alıntı: Arkadaşlar topikte başka sitelerin linkini vermek yasak. Lütfen dikkat edelim olurmu? Öyle durumlarda özelden msj atalım. Genişletmek için tıkla ... olur şıpıdıkım pardon kuzum
ŞIPIDIK' Alıntı: Arkadaşlar topikte başka sitelerin linkini vermek yasak. Lütfen dikkat edelim olurmu? Öyle durumlarda özelden msj atalım. Genişletmek için tıkla ... olur şıpıdıkım pardon kuzum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #6.796 baldem' Alıntı: google amca en çok nicki'yi sevior Genişletmek için tıkla ... kız valla tek başıma topik olsam rekor mu kırcam nedir haha ay baldemm
baldem' Alıntı: google amca en çok nicki'yi sevior Genişletmek için tıkla ... kız valla tek başıma topik olsam rekor mu kırcam nedir haha ay baldemm
B baldem Forum Okuru 16 Aralık 2011 #6.797 bugün yine herkes pek konuşkan sıkıldım ya bugün bi işimde yok🙁(
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2011 #6.798 Selamlar, Bu topicte sorun yaşayan, " beni anasayfaya yönlendiriyor " diyen başka kimse var mı ? Sorun yaşayanlar bana pm ile ulaşsınlar. Hangi sayfada sorun yaşıyorsunuz ? Ne kadar sonra yönlendiriyor. Bende bir problem görünmüyor...
Selamlar, Bu topicte sorun yaşayan, " beni anasayfaya yönlendiriyor " diyen başka kimse var mı ? Sorun yaşayanlar bana pm ile ulaşsınlar. Hangi sayfada sorun yaşıyorsunuz ? Ne kadar sonra yönlendiriyor. Bende bir problem görünmüyor...
akasya22 Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #6.799 ŞIPIDIK' Alıntı: akasya seni niye okadar çok yoruyolar yaaaaa. nekadar düşüncesiz insanlarmış gerçekten pes diyorum. Genişletmek için tıkla ... valla canım az kaldı sabrediyorum ama çok yoruldum bugün. bir kaç iş görüşmesi var. onlarıda halledip erken kaçabilsem süper olacak. annme gideceğim bu akşam. babannem aşureyapıyormuş. payımı gidip yiyeyim.
ŞIPIDIK' Alıntı: akasya seni niye okadar çok yoruyolar yaaaaa. nekadar düşüncesiz insanlarmış gerçekten pes diyorum. Genişletmek için tıkla ... valla canım az kaldı sabrediyorum ama çok yoruldum bugün. bir kaç iş görüşmesi var. onlarıda halledip erken kaçabilsem süper olacak. annme gideceğim bu akşam. babannem aşureyapıyormuş. payımı gidip yiyeyim.
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.800 nickimi kim yedi' Alıntı: kız valla tek başıma topik olsam rekor mu kırcam nedir haha ay baldemm Genişletmek için tıkla ... ee kim föncürük yazar ki google
nickimi kim yedi' Alıntı: kız valla tek başıma topik olsam rekor mu kırcam nedir haha ay baldemm Genişletmek için tıkla ... ee kim föncürük yazar ki google