akşama arkd.dogum günü yapacagiz süpriz üstelik düğünde var kızlar dün ben arkd.kınasına gittim ya salonda toplasan 50 kişi vardı çok üzüldüm oynayan kimseler yok ben alkış yapmaya kalktım artık ayıp olmasın diye yazık bugnde gidecegim bu yuzden yarın temizlk yapacagm evim pislendi resmen ya
Yandım ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH yandımmmmmm. Yandırma beniiiiiiiiiiiiiiiiiii Derin uykulardan kaldırma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende bugün dişçiye gidiyorum. su perisi benimde 6 ay önce yaptırdığım kanal ağrı yaptı. 1 aydır onla uğraşıyorum. tekrar çürümüş 🙁 Adam yine kanal yapıyo yada temizliyo bişi yapıyor görmüyorum bugün doldurcak inşallah.
Neyse tavuk pilavda yapayım kocacım aç kalmasın....
Nkicim hayırlı olsuun, Rabbim bizim kardeşlerede göstersin...
Su perisi canım bana pahalı geldi yaa, burada bir hastanenin kampanyası var yıllık 240 liraya bütün yıl dolgu ve bakım yapıyorlar. Eşim yaptırdı ve şuan çok memnun..
Bizde seneye dişlere implant yapalım diyoruz, benim dişler çok fena, diş genlerden bile etkilenirmiş, ne kadar bakım yapsamda çürümesine engel olamyorum...
Yandım ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH yandımmmmmm. Yandırma beniiiiiiiiiiiiiiiiiii Derin uykulardan kaldırma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende bugün dişçiye gidiyorum. su perisi benimde 6 ay önce yaptırdığım kanal ağrı yaptı. 1 aydır onla uğraşıyorum. tekrar çürümüş 🙁 Adam yine kanal yapıyo yada temizliyo bişi yapıyor görmüyorum bugün doldurcak inşallah.