esennruzgar Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.931 twettysale' Alıntı: Günaydınnn sıpıdıkcıler 🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın bebiş facedeki olayı gördün müü
twettysale' Alıntı: Günaydınnn sıpıdıkcıler 🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın bebiş facedeki olayı gördün müü
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.933 esennruzgar' Alıntı: evet tesadüfüm bende şaştım ama çokta umrumuzda sanki ay ben kalkıyım az ortalığı toplıyaym anam gelcek puanım düşük olmasın Genişletmek için tıkla ... ha ha tamam bakalım yap işleri kap puanları🙂 Benimde yarın ağır top misafirlerim var notlarıda kıt inşallah geçer not alırım🙂
esennruzgar' Alıntı: evet tesadüfüm bende şaştım ama çokta umrumuzda sanki ay ben kalkıyım az ortalığı toplıyaym anam gelcek puanım düşük olmasın Genişletmek için tıkla ... ha ha tamam bakalım yap işleri kap puanları🙂 Benimde yarın ağır top misafirlerim var notlarıda kıt inşallah geçer not alırım🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.935 nickimi kim yedi' Alıntı: ayy banada diyin ne olduu mesaj atın🙂) Genişletmek için tıkla ... attım canım
nickimi kim yedi' Alıntı: ayy banada diyin ne olduu mesaj atın🙂) Genişletmek için tıkla ... attım canım
esennruzgar Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.936 off kızlar banyoyu yıkadım geldim bişiy sorcam benim bu banyonun gideri çekmio su toplanıo düdük gibi banyoda onunla cebelleşiyorum ne yapmam lazım acep. su toplandığı içinde en son yapmam gerekeni en önce yapıyorum 🙂 banyo yıkamak kabus olsu bana
off kızlar banyoyu yıkadım geldim bişiy sorcam benim bu banyonun gideri çekmio su toplanıo düdük gibi banyoda onunla cebelleşiyorum ne yapmam lazım acep. su toplandığı içinde en son yapmam gerekeni en önce yapıyorum 🙂 banyo yıkamak kabus olsu bana
esennruzgar Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.938 tesaduf' Alıntı: ha ha tamam bakalım yap işleri kap puanları🙂 Benimde yarın ağır top misafirlerim var notlarıda kıt inşallah geçer not alırım🙂 Genişletmek için tıkla ... kayınvalden mi gelcek cnm aman boşver onların puanları hep kıt zati ağzınla kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine
tesaduf' Alıntı: ha ha tamam bakalım yap işleri kap puanları🙂 Benimde yarın ağır top misafirlerim var notlarıda kıt inşallah geçer not alırım🙂 Genişletmek için tıkla ... kayınvalden mi gelcek cnm aman boşver onların puanları hep kıt zati ağzınla kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine