armaganım Hamiş Melek 17 Aralık 2011 #6.941 selam kızlar bugun kimseler yok ben evdeyım bugunde pazartesı işe başlıcam haftasonuda yırttım yani 🙂 facedeki olayı banada mesaj atın ya
selam kızlar bugun kimseler yok ben evdeyım bugunde pazartesı işe başlıcam haftasonuda yırttım yani 🙂 facedeki olayı banada mesaj atın ya
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.942 esennruzgar' Alıntı: kayınvalden mi gelcek cnm aman boşver onların puanları hep kıt zati ağzınla kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine Genişletmek için tıkla ... kayınvalidemde gelecekte asıl notu kıt olan annem ben en çok ondan korkuyorum
esennruzgar' Alıntı: kayınvalden mi gelcek cnm aman boşver onların puanları hep kıt zati ağzınla kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine Genişletmek için tıkla ... kayınvalidemde gelecekte asıl notu kıt olan annem ben en çok ondan korkuyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Aralık 2011 #6.944 armaganım' Alıntı: tesadüfücüm kolay geldin canım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim armağancığım
armaganım' Alıntı: tesadüfücüm kolay geldin canım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim armağancığım
aşkkelebeği Hamiş Melek 18 Aralık 2011 #6.945 kimsecikler yokkk geldim sizi özledim bir bakim dedim özledm sizleri yarn sabah grsz öptum iyi pazarlarr
kimsecikler yokkk geldim sizi özledim bir bakim dedim özledm sizleri yarn sabah grsz öptum iyi pazarlarr
armaganım Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #6.946 bu gece benim belim çok ağrıyor kızlar uyku uyuyamıyorum gelimde size yazım dedim yarın ben çalışıyorum sizinle olamam ama siz benim mesajımı okursunuz hepinize hayırlı haftalar mutlulukkk doluu...
bu gece benim belim çok ağrıyor kızlar uyku uyuyamıyorum gelimde size yazım dedim yarın ben çalışıyorum sizinle olamam ama siz benim mesajımı okursunuz hepinize hayırlı haftalar mutlulukkk doluu...
cimcime eses Yeni Üye Üye 19 Aralık 2011 #6.947 Her yeni güün, senin içiiin yeni bir umut bir arada Artar mutluluk elele artar mutluluuuukkk (Ben yıl değil gün diye değiştirdim 🙂) Şimdiden herkese günaydın ve güzel haftalar dileriiimm...
Her yeni güün, senin içiiin yeni bir umut bir arada Artar mutluluk elele artar mutluluuuukkk (Ben yıl değil gün diye değiştirdim 🙂) Şimdiden herkese günaydın ve güzel haftalar dileriiimm...
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 19 Aralık 2011 #6.948 Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2011 #6.950 günaydın kızlarrrr ay şu hafta sonuki mesajı banad atın be gari ne olur ne olur 🙂