Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdık ne renk boyucan şekerim sen 🙂

sanki yeni boyatmıştın gibi hatırlıyorum bakır gibi 🙂

ben boyucam ama üşeniyorum valla

evet bakıra boyamıştım ama hemen aktı. şimdide gene o tonlarda bişi aldım annem boyucak bu sefer. daha ucuza mal edicez. kendi boyadığımızda hemen akarsa çikolata kahveye dönücem yine.

ne renk boyayacaksın şıpıdık benmde cuma günü arkd.düğünü vardı ya tam bir fiyaskoydu hayatmda böyle iğrenc bir düğün görmedim zaten samimi biri değilim annemn arkd. kızı hatır ıcın gıttık.kına gecesnde salonda 40 kişi vardı üzüldk düğünede gittik dügünde yine biraz daha kalabalktı ortada oynayan kimse yoktu toplasan 10 kişiydi bizde kalktık alkış yaptık ama gelinde damatta cok şımaraktı ve yılışık hareketler yaptı gelınlıgı ıgrenctı ve acıktı yeşil spor ayakkbı gıydı salonunn ortasnda gelınlıgını kaldırıp kameramana çek beni çek beni dedi herkes nasıl güldü üzerne şampanya patlattılar sanki kokteyli düğün hayatmda böyle bır düğün görmedm herkes cok yadırgadı özellkle gelnn hareketlerını

evet bakıra boyamıştım ama hemen aktı. şimdide gene o tonlarda bişi aldım annem boyucak bu sefer. daha ucuza mal edicez. kendi boyadığımızda hemen akarsa çikolata kahveye dönücem yine.
şimdi eğer oreal kullanmadılarsa canım senin boyadıgın akmaz inşallah..

bende çok koyu kahveden bir ton bir ton açarak azcık açmak istiyorum saçımı bakalım ne olacak

günaydınlar, herkese iyi haftalar
face'deki olayı bana da yazsanıza kızlar çok merak ettim🙂

cumartesi kızlarla kahvaltıya gittik eşim eğitim vermeye gitti
sonra gezdik dolaştık kendime iki tane elbise aldım
akşam da eşimle buluştuk yemek yedik sinemaya gittik, dedemin insanlarını izledik
pazar günü de hasta uyandım hapşırık boğaz baş ağrısı, eşim kahvaltı hazırladı
hastanedeki arkadaşımın yanına gittik sadece 10 dakika durabildim yanında cünkü uyutuyorlar sürekli ağrılarını hissetmesin diye🙁
sonra da evimize gidip yemek hazırlayıp yedik film izledik

bugün paylanço'ya benziyorum burun kıpkırmızı😀

şipi pinem adaşım kafa nikim kelebeğim akasyam huzurum nasılsınız kızlar..ya bu hafta sizi özledim valla he..iyice bağımlılık oldunuz
bu arada kızlar gecenin 3 ünde sarsılarak uyandım..deprem oluyodu..çok korktum..
bu arada iyi haftalar hepimize..Allahım kourusun hepimizi afetden kazadan beladan..