şipi pinem adaşım kafa nikim kelebeğim akasyam huzurum nasılsınız kızlar..ya bu hafta sizi özledim valla he..iyice bağımlılık oldunuz
bu arada kızlar gecenin 3 ünde sarsılarak uyandım..deprem oluyodu..çok korktum..
bu arada iyi haftalar hepimize..Allahım kourusun hepimizi afetden kazadan beladan..
şipi pinem adaşım kafa nikim kelebeğim akasyam huzurum nasılsınız kızlar..ya bu hafta sizi özledim valla he..iyice bağımlılık oldunuz
bu arada kızlar gecenin 3 ünde sarsılarak uyandım..deprem oluyodu..çok korktum..
bu arada iyi haftalar hepimize..Allahım kourusun hepimizi afetden kazadan beladan..
eve karar verdik. annemlerin yakınında 3+1. 14 katlı bir binanın 12. katı. gördüğümüz evler içerisinde bütçemize uygun olan en güzel ev diye bunu seçtik arkadaşlar, yüksek katlı olmasına rağmen.
kuzummm iyiyim ne olsun geldik işte başladık çalışmaya bende özledim sizi yawwww rabbim korusun hepimizi hayır olsun inş.eşim dün akşam gene işe gitti sabah geldi bu hafta gene gececi
hayırlısı olsun huzur, bu durumda mesaj alınmıştır
eşimle konuşmuştum ama hatırlatayım tekrar
bi de ordan geçerken dikkatimi yüksek gerilim hatları çekiyor hep, evinizin yakınlarında yok değil mi canım, baz istasyonlarına falan cok dikkat etseydin
hayırlısı kızlar yani kısmetimizde yokmuş durmak yok tokiye devam
kaç gibi oldu ben 5 den sonra uyuyamadım cino gibiydim
şipi benimde aktımı rengimi oturud ama şöyle saçlarımı o ses türkiyede bir kız vardı onun saçını beğendim çocuklar dumasında havuçun kafeye gidiyor orda ince bır kzı var onun saçı güzel
eve karar verdik. annemlerin yakınında 3+1. 14 katlı bir binanın 12. katı. gördüğümüz evler içerisinde bütçemize uygun olan en güzel ev diye bunu seçtik arkadaşlar, yüksek katlı olmasına rağmen.