öğle vakti herkes dağılmış 1 olmadan bende yemeğimi yiyeyim bugün çok yorgunum ya hafta sonu hep misafir vardı. kızlar annemin sakısı bi çiçeği var merdivenlere koymuş kenarına güzel dursun diye apartmanın neyse birkaçdır ordan biri alıp çanağı kapnın önüne koyuyor gıcıklığına bizde dün tekrar yerine koyup dışarı çıktık bi geldik çeceğin yaprağının üstüne kocamn tükrük öyle böyle değil ama eşimi zor tuttum 3.kattakilerden şüpheleniyoruz çünkü aşağıda teyzeninde vardı onun çanaklarıda kaldırtmış gece ayağıma takılıyor diye ne mikrop insanlar var ya yaptığı harektten midem kalktı pislik herif
ben akşama ilk defa bulaşık makinemi kullanacağım çok heyecanlıyım Daha önce hiç bulaşık makinesini çalıştımadım ya önce güzel bir okumam lazım inşallah becerebilirim
öğle vakti herkes dağılmış 1 olmadan bende yemeğimi yiyeyim bugün çok yorgunum ya hafta sonu hep misafir vardı. kızlar annemin sakısı bi çiçeği var merdivenlere koymuş kenarına güzel dursun diye apartmanın neyse birkaçdır ordan biri alıp çanağı kapnın önüne koyuyor gıcıklığına bizde dün tekrar yerine koyup dışarı çıktık bi geldik çeceğin yaprağının üstüne kocamn tükrük öyle böyle değil ama eşimi zor tuttum 3.kattakilerden şüpheleniyoruz çünkü aşağıda teyzeninde vardı onun çanaklarıda kaldırtmış gece ayağıma takılıyor diye ne mikrop insanlar var ya yaptığı harektten midem kalktı pislik herif
Allah ıslah etsin yapacak bir şey yok malesef ki.
Benim komşular şimdilik iyi maşallah.Geçen çamaşır astım balkona.Demirli çamaşırlıklarada alışamadım zati hiç bana göre değil.
Neyse yukardan aşağı inip halı silkelicem buğün kuranımız vardıda çamaşırını gördüm haber vereyim dedi.Bende teşekkür ettim.
Sonra baktım silkeleme bitti.Çamaşırları aynı yerine koydum kuruması lazım.Sonra yine başladılar.
Ben yatak odasındayım cam açık.Balkondan sesleri geliyor.Aşağı inip söyledim yapacak bir şey yok diye.
Aldı beni bir gülme.Balkon ışığını açtım çamaşırı geri çektim ses kesildi🙂
ben akşama ilk defa bulaşık makinemi kullanacağım çok heyecanlıyım Daha önce hiç bulaşık makinesini çalıştımadım ya önce güzel bir okumam lazım inşallah becerebilirim
Bende korkuyordum kız.Hatta yok ben elde yıkarım diyordum.
Ama pratik hoş bir şey.Zaman daha fazla kalıyor eşimle birlikde ortak çalışma ile toparladığımız için her şeyi memnunuz🙂
kızlar öğle yemeğimi yedim
dün tesadüfümün portakallı kerevizini yaptım bugün de ofise getirdim
süper ötesi lezzetli bişey oldu
daha önce yapmadığım için pişman oldum
bulaşık makinasız bir hayat düşünemiyorumm
valla hiç elimde yıkamadım bulaşıkları sevmiyorum bulaşık yıkamayı ben hem çok su harcıyorum öle
sadece arada çıkan bikaç parça bişiyi yıkıyorum elimde o da birikmiş olmuo zaten