Sorma kuzucum.Tama yapı olarak soğuk biri ona alıştım da.
Böyle ağlaması ki hiç bir şey söylemedim yani.Birde özellikle annemlerin geldiği gün yapması can sıktı.
Allahtan eşim her zaman yanımda da huzursuz olmuyoruz.
Ama o olaydan sonra sitresden sabaha kadar uyuyamadım.
Hemen bacağım uyuştu (malesef ki öyle oluyor)
Benimle birlikde eşimde uyumadı kıyamam.Sabah işede geç kaldım.
Karar verdim takmıcam.
Niers ya allahım bu kızçeler yokmu gülermisin ağalrmısın
bizim kızçe ben ağzımı açıyorum kelimeler 5 10 dk sonra çıkıyor ben öyle erken geldiniz gibi bişey desem hastanelik olur komaya girer allah korusun 🙂
sende yüz göz olma mesefeni koru haliyle insan üzülmezmi
Niersim konuyu tam okuyamadım ama belliki kızçe canınızı sıkmış.
Canım 6 aylık evliyim ve şunu öğrendim, 3. şahıslar yüzünden huzursuz olmak bizden başkasını huzursuz etmiyor.
Onlar bizi huzursuz görünce nedense mutlu oluyorlar, oğullarını ellerinden aldığımızı düşünüyorlar.
Hiç anlamıyorum bu insanları, insan evladını neden huzursuz ederki?
tam tersi bütün gerginlilerim alnmış bütün sinir kanallarım temizlenmiş gibiyim göndereyim 1kg rahatlık nikiiiii
uykusuzmusun
rüyanın etkisindemisin beynin yorgun ve yoğun
slm melekler nasılsınız haftanız nasıl geçiyor bakayım?
Konu kızçelerden açılmış gördüğüm kadarıyla, bizim kızçeninde bebek için bi hayırlı olsun diyişi vardı, sanki beddua ediyor gibi.
Ertesi gün ben arayıp nabzını ölçtüm yumuşamış...
yaşlıda değil. annelerimiz aynı yaşta.
Kayınvalidenin buhran dönemlerine de denk gelmiş olabilir bizim kızların dediği gibi.
yani ben kendimi kaynana yerine koyuyorum bana gelinim öle dese derim ki
Aa kızım canım sıkıldı çıktım evden. yapılacak iş varsa beraber yapalım yardım edim sana falan derim yani.
Kızlaar bişi dicem.
Ben cuma akşamı tartıldım 53 kilo olmuşum, yani 1 kilo almışım.
Şimdide mide bulantısı falan olmadığı için ben bu kilonun üstüne kilo alırım, acaba bazı şeylerden kıssammı?