Bende kızlarakatılıyorum baldem eğer mutfağın genişse bence çok hoş olur.
Ama orta halliyse hiç daraltma derim küçük mutfak gerçekden zor.
Şıpıdık senin sabrına ben hayranım.İnan kızçe gitti evden aklıma sen geldin.
Allahım yardımcısı olsun dedim.Çok zor.
Akasyacım gezer tozar bize anlatırsın.Bizde seni seve seve dinleriz.
Evde bazen bende sıkılıyorum ama yinede hamiş olunca en doğrusu gibi geliyor.
Seni hem beynen hemde fiziken çok yoruyolar çünkü iş yerinde.
Ya ben okadar soğudum ki ne bana bişey alsın ne bişey yapsın.
Benimle çok az konuşsun durmadan Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık Şıpıdık demesin istiyorum yeter.
senin durumun çok farklı biz haftada 2 defa görüşüyoruz oda en fazla 3 saat o yüzden sorun olmaması normal ama aynı evin içinde yaşasak bizde problem yaşardık diye düşünüyorum hiç kolay birşey değil çünkü Allah sana sabır versin canım
yok baldem olmaz artık. yan apartmanda daire var.
öle bişey olsa baştan ol urdu. İstemediler ayrılamadılar o arada kötüydü düşüyodu falan. şu saatten sonrada ayrılmayız. ya gittiği yere kadar gider. yada ben kocamla ayrılırım daha kötü olursak. başka türlü olmaz...
öle bişey olsa baştan ol urdu. İstemediler ayrılamadılar o arada kötüydü düşüyodu falan. şu saatten sonrada ayrılmayız. ya gittiği yere kadar gider. yada ben kocamla ayrılırım daha kötü olursak. başka türlü olmaz...
evet canım öyle istiyorum🙂 yer müsait
ama eşim öyle diyince kafam karıştı gerçi ben kullanışlı olacağını düşünüyorum
eşimde heveslerine yenik düşme iyi düşün falan diyo kafamı karıştırıo
şıpıdıkcım varya inan ne diyeceğimi bilemiyorum şuan...sen çok byük fedakarlık gösterdin herşeyi kabul ettin artık fedakarlık gösterme sırası onlar bunu anlamalı hem eşin hem kızçen