Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

üzülme niki ya valla başla içindn geleni say
ilginç yapıarı var belkide akşam eve gidince hiç birşey yokmuş gibi davranırlar olan senin bütün gün mide ağrına ve huzursuzluğuna morelsizliğine olur

biraz sakinleş tatlışım olur herkeste oluyor sıkma canını

nickicim üzme kendini erkekler hep ilgi bekliyor bizimde oluyor zaman zaman ama ben karar verdm cogu zaman hata bende oluyor sende iki okşa eşinin saçını oda ilgi bekliyordur arada olur sıkma canının sen

onun derdi ilgi değil canım huzursuzluk çıkarmak insan uçkurunun derdine yapıyorsa bunları iyice bi düşünmek lazım

nikicim erkeklerin yapısı bu kuzum..benimkide öyle demekki tüm erkeklerde var..gecenin 12 si oluyo tam uyuycam haydiiiiii..
bi kaç kez istemediğimi belirttim bu sefer hiç yanaşmadı..erkekler bu konuda çok hassaslar..artık bende kendimden soğutmak istemiyorum..
gözü kayacak diye korktum açıkçası..miden ağrımış çocuk gibi küseceğine sana bakabilirdi..onlar bunu mahsus yaptıgımızı düşünüolar sanrım..😕

ohhhhhhhhhhh bu iyi geldi sabah sabah..eşimle paylaştım ev aldıgınızı Allah hayırlı ugurlu etsin dedi huzurumm 🙂)

insanın mantığı almıyor işte bunlar yüüznden nasıl huzursuzluk çıkıyor anlatamıyorsun demekki herkesde yaşanılıyor kuzum ne diyeyim

korkma canım ya aynı sorun bendede vardı kalbin öyle atıyordu ki kapıdan fırlayıp gidecek sanıyordum doktora gittim bir sürü şeye baktı ekg felan çekti holter cihazı taktı tahlil yaptı sonuç ritim bozukluğu nedeni psikolojik 8 ay antidepresan kullandım geçti çarpmıyor artık