Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

onun derdi ilgi değil canım huzursuzluk çıkarmak insan uçkurunun derdine yapıyorsa bunları iyice bi düşünmek lazım

canım cogu böyle haklısın kızmakta tabi... ama düşünmemeye calış tamm mıı birde kızlar eşinizi anlayıslı olması lazım benm ki yazık evlendık 1 ay bekledi hiç hafta ıcı yanasmıyor ben yanasmadan korkuyor kızıcam kırılacam dıyeyani olabılır ama her gun olmazkı netıcede calısıos iş güç yoruluos bnm eşim anlayıslı bu konuda şükür sende konuş bnce nicki

sahillo dün sinemaya gittik eşimle dizimi izleyemedim..ben diziye geçiyorum kızlarrr..
kelebeğim iş konusunda varmı değişik bişi..

yok canım eşimde dün bütün akşam trip attm zaten nöbetcıydı sabahta yanıma geldi eşimi bi kızdırdım intikamımı aldım

eşim:sabah niye aramadın hayatım
ben:sen aradın ya
eşim:ne yapıyorsun
ben:önce ben sordum sen söyle sen napıyorsun sigaramı içtin yoksa gel buraya agızını koklucam
eşim:vala içmedim ya
benn: içseydin cok fena kızacaktım
kantinden caylar gelır ben cayların parasını verecekken cay borcu cıkar tabi bn cıldırırım tembıhledıgım halde her ay kantine 80 tl para ödüos sanki iş yernde bnm eşimden baska enayi yok tabi bn cıldırrımm kantinci cocuga dönerek
ben:birdaha eşimn üzerne hiç bir sey yazmayn olurda cay yada baska bır sey ısterse vermeyın sıze kızarım
eşim:nıye boyle ypıyorsun şimdi
ben:bana ikiletme aynı şeyleri
eşim:efendım ne dedin
ben:zıt erenköyy
ben:hadi şimdi cekılebılırsın....
eşim yazık nasıl gidiyor giderkende bana bön bön bakıyor koptum gükmekten yaa

Huzurum bırak sende hapı ev de aldınız illaki bebege de bakacak birisi bulunur annen yardımcı olur sana semt olarak nerden aldınız canım?

canım annemlere yakın biyerden karar verdik özelden yazarım sana neresi.. ama henüz almadık canım. kredi vs işlemleri için uğraşıyoruz. ilk 1-2 sene biraz yüklü olacak borç canım. Allah kısmet ederse seneye düşünüyoruz. ondan önce Allah verirse kısmet tabi..

Kelebek eşinle konustunmu ?komsuda gelmiş kahvelerde içilmiş okudum geçmişi
komş

u geldıde gitmek bilmedi nerdeyse yannda uyuycaktım eşimle konuşmadm o konustu bnmle bn dınlemedım

dün bende irmikli muzlu pasta yaptık kakaolu bisküvilerle çok güzel oldu kızlar 🙂)

tarıff istiyossss😀

kelebeğim senin senin eğitim işi ne oldu konuştun mu eşinle huzurum sen hap işinde neye karar verdin

bütün akşam aradı yok hayatm bn şöyledestek olurum yok böyle olurum sen mutlu ol yeterki bensana kurban olurum dedim bittimi konuşmamm hayr ders calısııoyorum şimdi sennle duygusala baglayamam oh canıma degsın sabahta sinir ettimmm