Birde benim makinnin normalde 30 dklık proğramı.
Tablet kullanınca seçiyorsun süresi 12,15 dk kadar artıyorş.
Birde üzerine yarı yarıya diye bir seçenek var.Ona tıklıyorum sudan da tasarruf oluyor
Kızlar konu bulaşık makinesiyken uzm.n tv var ya orda videoları izledim. bulaşık makinesi temizliği falan diye. Aşka geldim eve gidince bulaşık makinemi temizlicem.
Ben onun filtresini hiç temizlemedim 6 aydır
benim makinada 9 programlı ekonomikte ve yoğun programlarında yıkıyorum bi 1 saati geçiyor biride 3 saate yakın galiba🙂 bende kurulamasını ve makinayı açınca mis gbi kokuyor hoşuma gidiyor. çok sık kullanmıyorum içine yerleştir çıkar zamanımı çok alıyor ya
yoğun programmı seçmişiz ben seçmedim eşim seçti🙂 ekonomikte yıkar o çamaşırıda ekoda çıkıyor oda 3 saat heralde bilmiyorum tam 3 saat sürdü kısasıdamı var eve gidince kızayım🙂 bende bir tek kuru çıkmasını sevdim🙂
İlk acemilikde olur o kadar kız.Benim çamaşırda,bulaşıkda o tarz kısa proğramları var ve ayarlamasıda çok kolay.Çok memnunum şükür.
En güzeli o zaten kuru çıkması.
sana linki özelden msj atim. videoyu müsait zamanında izle. çok faydalı olmuş. isteyenlere msj atim kızlar. Bende yeni bişi öğrendim. Tesadüf iyiki açtın konuyu looo 😀