sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.422 Beşamel soslu mantar tarif buldum evde denicem mutfaktaa bütün gün uğraşmak sıkıcı ya
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 20 Aralık 2011 #7.423 sahile uzan' Alıntı: Ikramın cevizli bisküvisi çok güzel aldım azcık azcık diyorum Genişletmek için tıkla ... ye sen bisküvileri ye benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. yemim zaten
sahile uzan' Alıntı: Ikramın cevizli bisküvisi çok güzel aldım azcık azcık diyorum Genişletmek için tıkla ... ye sen bisküvileri ye benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. yemim zaten
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.424 ŞIPIDIK' Alıntı: ye sen bisküvileri ye benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. yemim zaten Genişletmek için tıkla ... iyi aklıma getirdin kız eşim gene sabah çıkarken çantama kuru meyve ve kuruyemiş hazırlayıp koymuştu onları yiyeyim bende akşama kontrol diyor unutmuşsam kızıyor :cici:
ŞIPIDIK' Alıntı: ye sen bisküvileri ye benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. yemim zaten Genişletmek için tıkla ... iyi aklıma getirdin kız eşim gene sabah çıkarken çantama kuru meyve ve kuruyemiş hazırlayıp koymuştu onları yiyeyim bende akşama kontrol diyor unutmuşsam kızıyor :cici:
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.425 Niki sen gelemsen hatceye sorarım seni 🙂 menekşeyi bulrurum kelebeği bulurum
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.426 sahile uzan' Alıntı: Akşam menüleri konuşdumu Genişletmek için tıkla ... konuşulmadı canım hemen başlayayım ben o zaman erişteli yeşil mercimek çorbası beşamel soslu ıspanak yeşil salata
sahile uzan' Alıntı: Akşam menüleri konuşdumu Genişletmek için tıkla ... konuşulmadı canım hemen başlayayım ben o zaman erişteli yeşil mercimek çorbası beşamel soslu ıspanak yeşil salata
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.427 sahile uzan' Alıntı: Niki sen gelemsen hatceye sorarım seni 🙂 menekşeyi bulrurum kelebeği bulurum Genişletmek için tıkla ... benide babama sorarsın
sahile uzan' Alıntı: Niki sen gelemsen hatceye sorarım seni 🙂 menekşeyi bulrurum kelebeği bulurum Genişletmek için tıkla ... benide babama sorarsın
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.428 şıpıdık' Alıntı: ye sen bisküvileri ye :d:d benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. Yemim zaten Genişletmek için tıkla ... markete su almaya gittim iki kere döndüm önünden göz hakkı dedim aldım ne yapayım kan şekerim düştü
şıpıdık' Alıntı: ye sen bisküvileri ye :d:d benimde canım bişiler istiyo sırf sıkıntıdan ama markete gitmeye durumum yok şimdi. Yemim zaten Genişletmek için tıkla ... markete su almaya gittim iki kere döndüm önünden göz hakkı dedim aldım ne yapayım kan şekerim düştü
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #7.429 tesaduf' Alıntı: benide babama sorarsın Genişletmek için tıkla ... seni eşine sorarım kız yakın zaten selam ben tesinin arkadaşıyım 🙂
tesaduf' Alıntı: benide babama sorarsın Genişletmek için tıkla ... seni eşine sorarım kız yakın zaten selam ben tesinin arkadaşıyım 🙂