hep aynı terane. Sabah kalk giyin işe koştur koştur. Sonra akşama kadar çalış. Çıkış saati gelsin koştur koştur eve git. Hemen yicek bişeyler hazırla. Bir iki saat sonra yat...Sonra yine sabah kalk....
sabah sabah benimkiyle onun tartışmasını yaptık. gözümü açar açmaz seneye çocuk olsun dedi bilmem ne dedi😀 Bende 5 yıl yok dedim. O da görürsün falan filan fitil ettik birbirimizi.
hep aynı terane. Sabah kalk giyin işe koştur koştur. Sonra akşama kadar çalış. Çıkış saati gelsin koştur koştur eve git. Hemen yicek bişeyler hazırla. Bir iki saat sonra yat...Sonra yine sabah kalk....
günaydın kzılar ben geldimmm. bugün erkenciyim. inşallah rahat bir gün geçireceğim. sadece bir vergi dairesinde işim var onun dışında burdayım bugün. ne var ne yok bir kaç gündür doğru dürüst bakamadım. yeni haberler varmı
sabah sabah benimkiyle onun tartışmasını yaptık. gözümü açar açmaz seneye çocuk olsun dedi bilmem ne dedi😀 Bende 5 yıl yok dedim. O da görürsün falan filan fitil ettik birbirimizi.
bizde gerilim adamın istediği olduğu an biter şıpııı dün gerçi eve gititm annenlere gel dedi orda karşıladı filan erkekn kalkıp evimize gelik film izledik borçlardan filan konuştuk baya ortam ısındı zaten fırsat kolluyor.eve gelincede ekmek yokmuk 11 de acıkır gibi olduk senin şu hamurlu pişilerinden olsa dedi bi ara kalkıp 12 de hamur yaptım pişirdim kolum ağrıyordu ver göster hamuru ben yoğurayım diyor yardım berbar pişirdik iyide bi yedik ilk gece yemeğimiz🙂) eee adam enerjileride topladııı 🙂) öylee işte şıpı