günaydın kızlar, biraz geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
kızlar biz pazartesi gecesi arkadaşımı kaybettik🙁(
dün haliyle işe gelmedim, gerçekten çok kötü ve zor bir gündü bizim için🙁(
mekanı cennet olsun, Inşallah Rabbim günahlarını affeder
benim eşim bağırıyo rüyasında ben korkuyorum..nolcak benim bu hallerim ya..tırsak biişi oldum..dün bulaşık yıkıyorum kapıda kapalı müzik dinliyodum..kapıyı açmış içeri girmiş tam yanımdan geçerken arkamda bişi hissettim bi baktım anneeeeeeeee nasıl korktummm seslensene dedim..duymadınmı diyo..nasıl duyim müzik dinliyodum dedim
günaydın kızlar, biraz geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
kızlar biz pazartesi gecesi arkadaşımı kaybettik🙁(
dün haliyle işe gelmedim, gerçekten çok kötü ve zor bir gündü bizim için🙁(
mekanı cennet olsun, Inşallah Rabbim günahlarını affeder
benim eşim bağırıyo rüyasında ben korkuyorum..nolcak benim bu hallerim ya..tırsak biişi oldum..dün bulaşık yıkıyorum kapıda kapalı müzik dinliyodum..kapıyı açmış içeri girmiş tam yanımdan geçerken arkamda bişi hissettim bi baktım anneeeeeeeee nasıl korktummm seslensene dedim..duymadınmı diyo..nasıl duyim müzik dinliyodum dedim
insan bazen boş bulunuyor.
O benim kaynanama çok oluyor ya. Kadın ölürse korkudan ödü patlayıp ölcek.
Holde yürüyoruz korkuyor, oturuyoruz korkuyo, yatıyoz korkuyo, telefon çalıyo çığlık çığlığa korkuyor, zil çalıyo korkuyo, gölgesini görüyo korkuyor yeminle 😀
Benim eşimde tam tersi.Kendi üzeri açılır fark etmez.
Benimki açılsın anında uyanıyor bir bakıyorum üzerimi örtüyor.Öfflüyorum pöflüyorum bu sefer kahkahayı basıyor.
Geçen gece uyku sersemi beni rahat bırak lütfen boğuluyorum demişim🙁
Çok üzerime düşüyor ama ne yapayım.Canımdan can ya sonra özür diledim tabi.
Fıstığı olur öyle alınır mıyım hiç uyuyordun çok şekerdin diyor🙂
kuzu kendi kendime icatla çıkarıyorum..evde tık olsa tmm işim bitti benim kalbim çarpa çarpa ısıgı arıyorum yakıyorum etraf bakıyorum o ses neydi öyle..
dua etmek lazım kuzum
kuzu kendi kendime icatla çıkarıyorum..evde tık olsa tmm işim bitti benim kalbim çarpa çarpa ısıgı arıyorum yakıyorum etraf bakıyorum o ses neydi öyle..
dua etmek lazım kuzum