Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bizim kredimize yardım eden adamla konuştuk pazartesi bir arkadaş için
ona yardımcı olamadı maalesef ama adamın tavsiyesi bu aralar kredi borcu altına girmemek en doğrusu cünkü faizler piyasayı durgunlatmak icin şişirlmiş durumdaymış
en doğrusu şubat, mart, nisan 2012 yi beklmek
faizler düşecek dolar euro borcu olan satacak dedi
aman kızlar dikkat edin

Saçlarım kabarmıyor benim artık zuzum saçımın yapısımı degişti ben bilmiorum ki hergün düzleştiriyorum haftada bir maşa yaparım ama süper bir model kestirdim kızlar sizin için resim çekilir eklerim çok rahat oldu saçlarım

Allah herkesin yardımcısı olsun bende Allah kısmet ederse Ocakta kapatıyorum DenizBank'a olan borcumu erken kapatmak istedim ama bankada şöyle bir durum var;36 ay kredi için ben ilk 1 yıl kredi faizimi ödedim 2 yılda anaparayı ödedim eee öyle olunca da krediyi erken kapatmak istedigin zaman sana indirim yapmıyorlar ve mutlaka bir klasör tutun ödemelerinizi saklayın

baldemcım cok üzgünüm Rabbim sabır versin sana sevdiklerine ailesine eşine...mekanı cennet olsun Rabbim tahsilatını affetsin orda dinlendirsin inşallah dualarımız onunla bol bol dua göndeririz üzülme demiyorum çünkü bunun tesllisi yok bilirim acıyı yaşa zamanla hafiflicektir

Bilgi için saol tatlım.
Ben çekeceğim araba için.Araba benim üzerime olacak kısmetse ödemeyi kardeşim yapacak.
Kardeşim rica etti,benim kredi durumum onunkine göre daha ii olduğu için ben çekeceğim.
Eşimle konuştular eşiminde aklına yattı.Araba lazım.Eşiminde kardeşiminde ehliyeti var.
Kardeşim yoğun tempoda çalıştığı için ve izni hafta sonu olmadığı için araba bizde duracak.
En azından dilediğimizde alacağız.Annemlere oturmaya gittiğimde otobüs derdi olmayacak.
Yaza bende öğreneceğim.Eşim yazı bil beklemeyiz diyor bakalım artık kısmet.

satacak derken ne demek istedin. yani dolar euro artıcakmı o sıralar yoksa düşücekmi?
bankaların faizleriyle ters orantılımı

ben kahvaltı bıle yapamadım yogunluktan karnım gurulduyor artık:kD😀 kim beni öğlen yemeğe cıkaracak😀

kızlar denetimcilern gitmesi akşamı bulur diyorlar başka yerleri saat 8 e kadr iş yernde tutmuşlar inşalhh bizde öyle olmaz ya pofff🙁

uzun vadeli birikim icin sanırım altın, kısa vadeli kar için döviz almak gerekiyor diye biliyorum

öyle bilinçli yaptığım bişey yok maalesef