Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

neee iyi kısçe sesini çıkartmıyor ödüyor sende swsini çıkartma bence🙂

Sesini çıkarıyor artık ödemek istemiyor 😀
Ama çok gelmiş acıdım yani gerçekten.
Su faturası kombimiz bozuk su akıtıyo yapılmayı bekliyo biara yaptırcaz ama her ay bişi çıkıyo. Banyo yapacağımız zaman açıyorum balkon baya göl oluyo.

Elektrik desen hergün çamaşır makinesi çalışıyo kızçem atıyo günlük kaçırıyo diye.
bulaşıklarda günlük. Ben ketılı kullanıyorum. çayda falan.
Benim odamla onun odasının tv si geceleri hep açık.
Eşimde salonda açıyo. Her odada 5 lamba var zaten.
Bu ay fırın çalıştırmadık ama hiç. Yinede çok ya.
Hele seninkilere kıyasla yuh diyorum 😀

hep böyle gelse soba olmasada gaz 50 gelse elektrik 40 gelse yine hemen hemen aynı hesap ama tek yer ısınıyor ve şohben elektirkil hiç keyifli değil iki de bir eşim hadi hadi fiş ısınmış yancak diyor 🙁

kızlarr benm eletrık faturam 80 tl gelmştı bu ay hep gece 10 dan sonra calıstırdım herseyı bakalm kac gelecek

sahillo bende kredi kartımı esnek hesapları kapattım hiç borcum yokk eşime ALLAH kolaylık versin🙂bazen kızdıryorum sen düşün bnm borcum yok diye🙂

şıpıdık su saatini kontrol ettirin mutlaka kaçak vardır bizimde bir kere olmuştu meğer apartmann su borusu patlamış hepsini biz ödemek zorunda kaldık düşünsene yapıldı ama 250 tl fatura ödedik zaten geceleri sessizlkte apartmanda su sesi geliyordu çözdük sorunu ama faturayıda ödedik kaç ton su harcamışsınız ki okdar fatura gelmiş bn kontrol ettirin derim

siz evlenmeden önce nasılmış acaba faturalar sen mi müsrifsin kısçemi anlayalım

size faturalar neden bu kadar cok geliyor kızlar?
bize su 16 geldi elektrik 28 doğalgaz da 19 lira
elektrik cok ütü yaptığım icin ve eşim sürekli notebookunu şarj ettiği için cok geliyor diye düşünüyoruz
bize 70 -80 gelse şok oluruz

80 tl fatura nasıl geliyor bizim saattemi bir bozukluk var anlamadım ben bende bir dünya elektrikli ev aleti var hepsinide kullanıyorum yumurta pişiricim bile elektrikli benim🙂 İnşallah bu ay düşmüştür bakalım 10 dan sonra kullanmanın gerçekten faydası oluyormu merak ediyorum bende