M mormenekşem Forum Okuru 22 Aralık 2011 #7.871 Dünde benim ara ara başım döndü şıpıdık nescafe içiyosan biraz fazlaca ondan olabilir bana genelde o yapıyo bazende tansiyonum düşüyo
Dünde benim ara ara başım döndü şıpıdık nescafe içiyosan biraz fazlaca ondan olabilir bana genelde o yapıyo bazende tansiyonum düşüyo
M mormenekşem Forum Okuru 22 Aralık 2011 #7.872 Ben kullanmadım esencim ama bikaç kişiden iyi diye duydum denemek lazım benimkide bitiyodu az kaldı ne kadarmış fiyatı
Ben kullanmadım esencim ama bikaç kişiden iyi diye duydum denemek lazım benimkide bitiyodu az kaldı ne kadarmış fiyatı
twettysale Yeni Üye Üye 22 Aralık 2011 #7.873 Sag olun kızlar biraz bir şeyler yiyim iyileşemezsem gidicem Kelebegim blogun nerde ben göremedim
esennruzgar Yeni Üye Üye 22 Aralık 2011 #7.874 mormenekşem' Alıntı: Ben kullanmadım esencim ama bikaç kişiden iyi diye duydum denemek lazım benimkide bitiyodu az kaldı ne kadarmış fiyatı Genişletmek için tıkla ... cnm 8 buçuk tl miş 50 adet var kutuda benim daha var 2 ay idare eder gerçi ama fiyatı baya uygun geldi
mormenekşem' Alıntı: Ben kullanmadım esencim ama bikaç kişiden iyi diye duydum denemek lazım benimkide bitiyodu az kaldı ne kadarmış fiyatı Genişletmek için tıkla ... cnm 8 buçuk tl miş 50 adet var kutuda benim daha var 2 ay idare eder gerçi ama fiyatı baya uygun geldi
aşkkelebeği Hamiş Melek 22 Aralık 2011 #7.875 kızlar aşk mutfagımı yenıledım bakalım boyle begenıcekmsınzzz
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 22 Aralık 2011 #7.876 mormenekşem' Alıntı: Dünde benim ara ara başım döndü şıpıdık nescafe içiyosan biraz fazlaca ondan olabilir bana genelde o yapıyo bazende tansiyonum düşüyo Genişletmek için tıkla ... kahveyle nescafeyle öyle çok aram yok. Günde bi fincan içerim en fazla. tansiyon falan olabilir. bitane mandalina yedim şimdi. bulantım geçti başımın dönmeside geçti şuan.
mormenekşem' Alıntı: Dünde benim ara ara başım döndü şıpıdık nescafe içiyosan biraz fazlaca ondan olabilir bana genelde o yapıyo bazende tansiyonum düşüyo Genişletmek için tıkla ... kahveyle nescafeyle öyle çok aram yok. Günde bi fincan içerim en fazla. tansiyon falan olabilir. bitane mandalina yedim şimdi. bulantım geçti başımın dönmeside geçti şuan.
aşkkelebeği Hamiş Melek 22 Aralık 2011 #7.877 esennruzgar' Alıntı: kızlarrrr bimin bulaşık mak. detj. kullanan var mı. çiziyor diye duyum almıştım ama hiç kullanmadım nasıldır acaba Genişletmek için tıkla ... ben fınısh kullanıom cok memenunum ama bır arkd.bim den aldıgı deterjandan menunum demstı bılmıom artk ne kadr gusel canm ŞIPIDIK' Alıntı: kızım nerden bakıp görcem ya link at msjla Ya ben hasta değildim gayet iyiydim ama birden oldu markete gitmeden. Genişletmek için tıkla ... yolladm ozel msjna bak
esennruzgar' Alıntı: kızlarrrr bimin bulaşık mak. detj. kullanan var mı. çiziyor diye duyum almıştım ama hiç kullanmadım nasıldır acaba Genişletmek için tıkla ... ben fınısh kullanıom cok memenunum ama bır arkd.bim den aldıgı deterjandan menunum demstı bılmıom artk ne kadr gusel canm ŞIPIDIK' Alıntı: kızım nerden bakıp görcem ya link at msjla Ya ben hasta değildim gayet iyiydim ama birden oldu markete gitmeden. Genişletmek için tıkla ... yolladm ozel msjna bak
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 22 Aralık 2011 #7.878 aşkkelebeği' Alıntı: ben fınısh kullanıom cok memenunum ama bır arkd.bim den aldıgı deterjandan menunum demstı bılmıom artk ne kadr gusel canm yolladm ozel msjna bak Genişletmek için tıkla ... gelmedi msj ya
aşkkelebeği' Alıntı: ben fınısh kullanıom cok memenunum ama bır arkd.bim den aldıgı deterjandan menunum demstı bılmıom artk ne kadr gusel canm yolladm ozel msjna bak Genişletmek için tıkla ... gelmedi msj ya