eğer yarın banka kısmı biterse bitek tapu işi kalırsa ptsiye müteahhitden anahtarı alıp bu hafta temizletesim haftaya taşınasımız var.
ama bi yandan da ayıp olur mu diyorum müteahhite.
eğer bu hafta temizlik yapmazsak bu hafta toplanayım diyorum. haftaya cuma izin alayım cuma-cumartesi evi temizleteyim. pazarda taşınalım. bakalım öyle olacak heralde.
bizim oturduğumuz eve bakmaya geliyorlar ya sürekli o süreç uzasın istemiyorum tanımadık insanlar eve geliyor canı sıkılıyor insanın.
Allah yardımcınız olsun huzur. Herkese gönlüne göre ev ve borçları ödeme kolaylığı versin inşallah. Krediler çok yüksek ya gerçekten. 50 binlira faiz çok ama napıcan işte 🙁
Banada ona benzer bişi oldu geçenlerde. Bana "makarna yapsakmı yesekmi" Diye sordu işte hafta sonu. Bende hemen karar veremedim. No, nayır, ne? Diye soracağıma "NAAAA" dedim uzatarak. Beynim hangisini diyeceğimi seçemedi o an garip bi şekilde naaa çıkınca eşimle ben koptuk şimdi bile bana bakıyo NAAA diyo zuhaha
Bence yap kek ne güzel herkes beğenimş istemiş benden isteseler ah çok güzel diye sevinip seve seve yapardım şahsen
kurabiyede yap kek de yap bence farlı bişeye sinirlenmiş keke den çıkarmışın
evet kızlar kekini beğenmiş olması hoşuma gitti. sağolsun her yerde söylüo
ama benim kızdığım herkesi idare etmesi diğerlerine sen şnu yap ben bunu yapcam
ya kim ne istiosa elinde ne malz. varsa ben bunu yapcam der dimi yok herşeye o kaar verio. bunu her zaman yapıo
bir daha yapmasın diey tepki amaçlıydı.ben hazır tatlı alırım diye düşünüyordum çünkü sabah anneme gidicem.ne ara kek yapıcam günler kısa 2 saat oturup kalktığıma değmio.o ne karışıo benim ne yapcağıma ya ...
ama kek yapabilirim muhtemelen.geçti sinirim şimdi.
kızlar bide şöle bir durum var
en eşime ne zaman tel etsem o açıo
ya da açmazsa eşim bana güzelim der arkadan bas bas bağrıo güzellimm güzelimm die
ya yapma şunu be kadın işte ne kouştupumu bile anlamıom onun sesnden
hiperaktif bir bayan biraz
sağolsun eli çok boldur ama delilikleride yok değil yani
4 gündür evde daha birşeyini görmedim tek yaptığı şey yatağı toplayıp düzlemek sonra doğru annemlere kahvaltıya orda keyif kahvesinide içip eve geliyor ders çalışıor sınavları var.aman yapmasında zaten çok dağınık en son mutfağa yemek yapacam diye girdi 2 saatte anca çıktı mercimek çorbası ,kuru fasulye, et kavurma üçünü bir yapmış 🙂) adamın yemek kültürü bu üçü zaten.mutfakta eti çıkar gerisine karışma dedim yoksa diğerlerinide sıralayacak yanına canım çekti diye.hafta sonları filan cumartesi çalışıyorum ben öğlen eve gidince kahvaltımız hazır olur gelir otururm sofraya🙂) iyi hoşta ne bileyim karışmasın yinede