tesadüf Yeni Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.061 Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için
Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için
shuzur Daimi Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.062 tesaduf' Alıntı: yap canım ben yapmıştım herkes çok beğendi ama içine ceviz fındık felan birşey mutlaka koy ben koymamıştım boş oldu Genişletmek için tıkla ... tesadüfüm içine fındık koydum ama bidakine rondodan daha az geçiricem fındıkları. öyle ağza gelirse daha güzel olur.
tesaduf' Alıntı: yap canım ben yapmıştım herkes çok beğendi ama içine ceviz fındık felan birşey mutlaka koy ben koymamıştım boş oldu Genişletmek için tıkla ... tesadüfüm içine fındık koydum ama bidakine rondodan daha az geçiricem fındıkları. öyle ağza gelirse daha güzel olur.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Aralık 2011 #8.063 baldem' Alıntı: hangi resim biz niye göremiyoruz? Genişletmek için tıkla ... Arka safyada kaldı canım ondan. cikletimnerde' Alıntı: sahilim d.kontrol hapının yanında anti depresan ilaçlar ve uyku hapların kullanılmıcagını duymustum ama nerden hatırlamıyorum.. kuzum çiçekli olan modelden yaptır diyorum ben..öbürü çok ağır bi model.. Genişletmek için tıkla ... Tamam canım. sağol. shuzur' Alıntı: kızlar selamlar günaydın olsun herkese hayırlı cumalar olsun.. bugün tartıldım 1kg eksik çıktım geçen haftadan. sevinçten gittim fön çektirdim.. dün annemler geldi çaya. esenin çikolata toplarından yaptım çok güzel oldular yapmayan varsa tavsiye ederim. çok da pratik. Genişletmek için tıkla ... Süpersin huzur seni tebrik ediyorum :havai: tesaduf' Alıntı: Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için Genişletmek için tıkla ... Bizede versenize tarifi ben görmedim sanırım. bende pazar günü kocişe yapim kahvaltıya 🙂)
baldem' Alıntı: hangi resim biz niye göremiyoruz? Genişletmek için tıkla ... Arka safyada kaldı canım ondan. cikletimnerde' Alıntı: sahilim d.kontrol hapının yanında anti depresan ilaçlar ve uyku hapların kullanılmıcagını duymustum ama nerden hatırlamıyorum.. kuzum çiçekli olan modelden yaptır diyorum ben..öbürü çok ağır bi model.. Genişletmek için tıkla ... Tamam canım. sağol. shuzur' Alıntı: kızlar selamlar günaydın olsun herkese hayırlı cumalar olsun.. bugün tartıldım 1kg eksik çıktım geçen haftadan. sevinçten gittim fön çektirdim.. dün annemler geldi çaya. esenin çikolata toplarından yaptım çok güzel oldular yapmayan varsa tavsiye ederim. çok da pratik. Genişletmek için tıkla ... Süpersin huzur seni tebrik ediyorum :havai: tesaduf' Alıntı: Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için Genişletmek için tıkla ... Bizede versenize tarifi ben görmedim sanırım. bende pazar günü kocişe yapim kahvaltıya 🙂)
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 23 Aralık 2011 #8.066 sahile uzan' Alıntı: bizde sular yok 2 gündür iş felanda yapmadım ohh Genişletmek için tıkla ... sen rizedemisin şuan canım rizedeysen eğer nasıl sular kesilir orada yaww anlamış değilim her yıl neredeyse yağış alır oralar
sahile uzan' Alıntı: bizde sular yok 2 gündür iş felanda yapmadım ohh Genişletmek için tıkla ... sen rizedemisin şuan canım rizedeysen eğer nasıl sular kesilir orada yaww anlamış değilim her yıl neredeyse yağış alır oralar
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Aralık 2011 #8.067 tesaduf' Alıntı: Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için Genişletmek için tıkla ... ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana
tesaduf' Alıntı: Niki kuzucum bu sabah senin patatesli gözlemenden yaptım gene süper oldu yerken seni andım sağol tekrar tarif için Genişletmek için tıkla ... ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.068 shuzur' Alıntı: tesadüfüm içine fındık koydum ama bidakine rondodan daha az geçiricem fındıkları. öyle ağza gelirse daha güzel olur. Genişletmek için tıkla ... bende o yüzden içine birşey koy demiştim canım insan yerken ağzına birşey gelmesini arıyor bende hiç koymamıştım bende bir dahakine havanda ceviz dövüp koyacağım
shuzur' Alıntı: tesadüfüm içine fındık koydum ama bidakine rondodan daha az geçiricem fındıkları. öyle ağza gelirse daha güzel olur. Genişletmek için tıkla ... bende o yüzden içine birşey koy demiştim canım insan yerken ağzına birşey gelmesini arıyor bende hiç koymamıştım bende bir dahakine havanda ceviz dövüp koyacağım
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.069 nickimi kim yedi' Alıntı: ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana Genişletmek için tıkla ... içini akşamdan hazırladım çok pratik oldu canım ya kayınvalidem ne yapıyorsa benimde yapmam lazım
nickimi kim yedi' Alıntı: ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana Genişletmek için tıkla ... içini akşamdan hazırladım çok pratik oldu canım ya kayınvalidem ne yapıyorsa benimde yapmam lazım
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Aralık 2011 #8.070 nickimi kim yedi' Alıntı: ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana Genişletmek için tıkla ... tesaduf' Alıntı: içini akşamdan hazırladım çok pratik oldu canım ya kayınvalidem ne yapıyorsa benimde yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaa bende tarif istiyorummmmmmmmm
nickimi kim yedi' Alıntı: ohhh sıcak sıcakk afiyet olsun kuzucum mis gibi elin alıştıkça daha pratik gelir sana Genişletmek için tıkla ... tesaduf' Alıntı: içini akşamdan hazırladım çok pratik oldu canım ya kayınvalidem ne yapıyorsa benimde yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaa bende tarif istiyorummmmmmmmm