kesinlikle katılıyorum şıpıcımmmmm bende ot gibi işle güçle uğraşırdım1 yılı devirdik değil mi tanışalı
VALLA ŞIPI BENİM ANNEMDE ÖYLE YAPARDI GÖZLEMEYİ
BİZ HERŞEYİN KOLAYINA KAÇIYORUZ MECBUREN
HATTA SİGARA BÖREĞİNİ BİLE BİMDEN HAZIR ALDIM BEN BİLİYOSUN O DERECE ÜŞENGECİM YANİ
ANNEMİN KIZINA HİÇ YAKIŞMIYO BU DURUM AMA NAPALIM HAYAT ŞARTLARI BÖYLE YAPIYO İNSANI 🙂
hayırrrrrr ciklet yeni nikim
sahile uzandım çikletimi çiğnedim
seni mi kırcam ille sahillerde kumsallarda işim olur
kuzum onu bende aldım ama içi pişmedi yahu..VALLA ŞIPI BENİM ANNEMDE ÖYLE YAPARDI GÖZLEMEYİ
BİZ HERŞEYİN KOLAYINA KAÇIYORUZ MECBUREN
HATTA SİGARA BÖREĞİNİ BİLE BİMDEN HAZIR ALDIM BEN BİLİYOSUN O DERECE ÜŞENGECİM YANİ
ANNEMİN KIZINA HİÇ YAKIŞMIYO BU DURUM AMA NAPALIM HAYAT ŞARTLARI BÖYLE YAPIYO İNSANI 🙂
Şıpıdıkım degişik bir topuz tarifide benden gelsin.Yeni yılda yaptıracagım romantik sevgilim beni dışarı çıkarır uykusu gelmezse 🙂önler yandan balık sırtı,arkası klasik topuz hem spor hem klasik giydigin kıyafetle tamamlayabilirsin🙂
Baldem o zaman eniştemizi 2011 yılının en romantik eniştesi ilan ediyorum🙂
İkinci olarak da kelebegimin eşini ilan ediyorum 🙂)kelebegimin hayallerini yerine getirdigi için)
baldemmm eridim bittim burda süper
Şıpıdıkım degişik bir topuz tarifide benden gelsin.Yeni yılda yaptıracagım romantik sevgilim beni dışarı çıkarır uykusu gelmezse 🙂önler yandan balık sırtı,arkası klasik topuz hem spor hem klasik giydigin kıyafetle tamamlayabilirsin🙂
İkinci olarak da kelebegimin eşini ilan ediyorum 🙂)kelebegimin hayallerini yerine getirdigi için)
baldoşşşşşşşşşş kocişinin süprizine bayıldımmmmmmmm süperr valla süperrrrrrrrr
elimde açıyorum kuzu içli pişi de ve sadesinde 🙂) onuda vereyim mi yarım dersen oda süper oluyor
o ne kız yok öle birşeyim oklavam var ama o olur mu🙂
hamur açacak kadar marifetli değilim canım ya hazır yufkadan yaptım ama olsun genede çok güzel oldu🙂
Huzurcum kayınvaldiemin yaptığı herşeyi yapmak gibi bir hırsım var ama kadın su böreği yapıyor yahu
kuzum onu bende aldım ama içi pişmedi yahu..kısık ateştede pişirmiştim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?