VALLA ŞIPI BENİM ANNEMDE ÖYLE YAPARDI GÖZLEMEYİ
BİZ HERŞEYİN KOLAYINA KAÇIYORUZ MECBUREN
HATTA SİGARA BÖREĞİNİ BİLE BİMDEN HAZIR ALDIM BEN BİLİYOSUN O DERECE ÜŞENGECİM YANİ
ANNEMİN KIZINA HİÇ YAKIŞMIYO BU DURUM AMA NAPALIM HAYAT ŞARTLARI BÖYLE YAPIYO İNSANI 🙂
Annemde artık pratiğe kaçıyor. kadın hem çalışır hem bizim için bunları yapardı.
bir koca tencere dolma sarardı haftada birgün seviyoruz diye.
Haftada bir bazen iki gözleme açardı. Neler neler. Artık o da yıprandı bizde sigara böreğini öle alıyoruz bir ikidir annemde
bİZ eskiler gibi olamayız ya rahata alışmışız.
Eskiden çamaşır makineside yokmuş. Annem cumartesi sadece çamaşır yıkardı elde ya 🙁
VALLA ŞIPI BENİM ANNEMDE ÖYLE YAPARDI GÖZLEMEYİ
BİZ HERŞEYİN KOLAYINA KAÇIYORUZ MECBUREN
HATTA SİGARA BÖREĞİNİ BİLE BİMDEN HAZIR ALDIM BEN BİLİYOSUN O DERECE ÜŞENGECİM YANİ
ANNEMİN KIZINA HİÇ YAKIŞMIYO BU DURUM AMA NAPALIM HAYAT ŞARTLARI BÖYLE YAPIYO İNSANI 🙂
Baldem o işle ilgili varya bizimkiler dün bir sorun yasamıslar;insanlarda isteyebiliyorlar baz istasyonu bizimkilerde gidiyorlar bakıyorlar verilen adres mescid;bir tane amca çıkıyor taşlamaya filan kalkıyor şeytan aleti bunlar diye 🙂bizimkilerde zar zor çıkıyor mahalleden
Şıpıdıkım degişik bir topuz tarifide benden gelsin.Yeni yılda yaptıracagım romantik sevgilim beni dışarı çıkarır uykusu gelmezse 🙂önler yandan balık sırtı,arkası klasik topuz hem spor hem klasik giydigin kıyafetle tamamlayabilirsin🙂
Baldem o zaman eniştemizi 2011 yılının en romantik eniştesi ilan ediyorum🙂
İkinci olarak da kelebegimin eşini ilan ediyorum 🙂)kelebegimin hayallerini yerine getirdigi için)
şükürler olsun eşimden ALLAH razı olsun hep der benden razımısın diye razıyım ama bizim en son eşimin yemek hazırlıgı benım başağrısıyla eve gelmemle son bulmuştu yazık yatarken benbu gece böyle hayal etmedim demişti
canım kocacım iki gündür kskanclık triplernde dün belden yüksek etek giydiö bugün elbıse sabah bnı gordu nöbetten cıkmıştı yanıma ugradı gerı dondu gıdıyor herkesn ıcınde arkasndan belıne bır sarıldım odadakıler sok
Şıpıdıkım degişik bir topuz tarifide benden gelsin.Yeni yılda yaptıracagım romantik sevgilim beni dışarı çıkarır uykusu gelmezse 🙂önler yandan balık sırtı,arkası klasik topuz hem spor hem klasik giydigin kıyafetle tamamlayabilirsin🙂
İkinci olarak da kelebegimin eşini ilan ediyorum 🙂)kelebegimin hayallerini yerine getirdigi için)
Teşekkür ederim canım sağolasın.
Nişanlanacak arkadaşım aynı senin bu dediğinden yapmayı planlıyor. Önden yan taraftan ördürücek arkasını ya toplatıcak yada açık krepe yaptırıcak tam karar vermedi.
O yüzden ben bunu yaptırırsam gelinle aynı gibi olmaz ama düğünü için aklımda tutayım veya yılbaşında eşimin baloları için.