valla canım bence çok güzel bişey
ben aldım her zaman almam tabiki ama
geçen haftaki gibi sıkıştığım bi durum olursa alırım
aslında ben dondurucuma hep sigara böreği göl böreği falan atarım normalde ama o ara yapamamıştım
ve yapma imkanımda yoktu
o yüzden mecburen almıştım size de tavsiye ederim sıkıştığınız zamanlarda
Baldem o işle ilgili varya bizimkiler dün bir sorun yasamıslar;insanlarda isteyebiliyorlar baz istasyonu bizimkilerde gidiyorlar bakıyorlar verilen adres mescid;bir tane amca çıkıyor taşlamaya filan kalkıyor şeytan aleti bunlar diye 🙂bizimkilerde zar zor çıkıyor mahalleden
hey Allah'ım ya
benimki sistem network'ten sorumlu canım, bir server'i kapatsa çağrı merkezine çağrılar gitmez öbür sistem mesaj alıp yollayamaz falan filan
gündüzleri yönledirmeleri yapıyorlar, geceleri de sistemlerde spamleri antivirüsleri
iletim sistemlerini kontrol ediyorlar veya değitşiriyorlar
normalde gece nöbetçi ekip var ama bu sıralar ekip yetiştiremiyor işleri
tabiki kendi sardığın daha lezzetli oluyo
ama sıkıştığın durumlarda yapılabilir diyorum ben
dediğim gibi her zaman alıp yapıcam bişey değil zaten
ben her zaman sarıp dondurucumda bulundurmaya özen gösteriyorum ama o ara olmadığı için hazır aldım
çokta kötü olmadı diyorum
valla canım bence çok güzel bişey
ben aldım her zaman almam tabiki ama
geçen haftaki gibi sıkıştığım bi durum olursa alırım
aslında ben dondurucuma hep sigara böreği göl böreği falan atarım normalde ama o ara yapamamıştım
ve yapma imkanımda yoktu
o yüzden mecburen almıştım size de tavsiye ederim sıkıştığınız zamanlarda
kız bende alıom yapamadıgım zamanlarda pratık oluyor herzaman yapmak ımkanımız olmuyor ki çalısınca ama dogru biraz tembel işi bizimkisi olsun olsun bn sevıomm heee pazar günü kızlar gömleğimin yakasını ütüledim sadece eeşim cok güldü dedım nasılsa üzerine kazak gıyıom yakası gozukmuyor