Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

menekşe bence de burda çok alınganlık gösterdi birşey söylendiği zaman neden gidilir anlamıyorum ciklete kızdı ama burda bizlerde avrız sohbete devam etmeliydi bence. ciklet bazen pat pat cevapların olabiliyor anladımki kırmak değil amacın yapın böyle senin ama kırılıp darılacak kadar değil anlık sinirle geçiyor bende de oldu çünkü bi ara kızdım sana ama şimdi geçti

bunu sen daha öncede söyledin hatta facedede konusmustuk..bunu 10 kere dile getirmenin anlamı ne onu merak ediyorum tamda aylinin beni yanlıs anladıgı anda..

Evett benimde anlatmak istedigim ciklet pat pat cvp veriyor ve bunu herkes kaldıramayabilir;bana da aynısı yapıldı ben örnek de veriyim hatta menekse eski topicte bana birsey söyledi eee sende herseye alınıyorsun o zaman gelme dedi fıkra topicimizde ne desek alınıyosun dedi kaldı ki ben kolay kolay kimseye alınmam 🙂ama şimdi kendisi alındı ve gitti

zamanımıydı kelebek..ben bundan bahsediyorum..

Eda tamam sustum ok hiçbir sey söylemiyorum 🙂tam da aylin bu konu yüzünden seni yanlış anlamıstı bende anlaman için yazmıstım desem neyse artık uzatmayalım konu benimle ilgili degil ama benim basıma patlayacak böyle seylerden de hoşlanmıyorum senin tavrın bu diyorum ve susuyorum

kızlar herkes bişeyler söylemiş gitmemeliydi falan
evet belki ciklet alıncak bişey söylemedi
ama demekki insanın her anı bir olmuyo
benimde alınacağım tuttu onun söyledii şeye
biz kendi aramızda hallettik zaten
ama ben kalsaydım ve o bişey söyleseydi ben ona da alınıcaktım ben kendimi biliyorum çünkü o yüzden gittim
herkesin doğrusu farklı bunu gitmemeliydi diyenler için söylüyorum
gündemi meşgul ettiğim için kusura bakmayın
takdir edersiniz ki insan her zaman bir olmayabilir

Ay kızlarr. Ortada ne alınacak ne darılacak ne kızacak bi mevzu yoktu. Menekşeminde bugün hassas bi günü olabilir başka bişi olabilir ondan çıkmıştır. Cikletimde zaten kırıcak küstürcek bi şekilde yaklaşmadı. Mevzuyu daha fazla uzatmak bize bişi kazandırmaz diye düşünüyorum kapatalım gitsin bence. Sarılalım