Ay kızlarr. Ortada ne alınacak ne darılacak ne kızacak bi mevzu yoktu. Menekşeminde bugün hassas bi günü olabilir başka bişi olabilir ondan çıkmıştır. Cikletimde zaten kırıcak küstürcek bi şekilde yaklaşmadı. Mevzuyu daha fazla uzatmak bize bişi kazandırmaz diye düşünüyorum kapatalım gitsin bence. Sarılalım
o zaman bende seni öperim
hemde sıkı sıkı sarılırım
Aklım sende kalıcak canım, hava da cok kötü yarın daha da kötü olucak mış
Allaha emanet ol, rabbim kazalardan belalardan korusun
hayırlı torun kelebeğim benim
dün koca bir tava et sote yaptım gerçi öğlen yiyecek eşim onu harikada olmuş ya bugünde tutturdu sulu yemek isterim diye hem yemiyor hemde istiyor nasıl oluyor anlamıyorum sonra da diyor çok kurumu yiyoruz ya sulu yemek neki hepsi standar soğan biber domates kavur at malzemeyi bi gecede 5 tencere yaparım ama gel görki adam yemiyor şimdide bunu dedi akşam. ne piirsem akşama bilemedim offf
dün koca bir tava et sote yaptım gerçi öğlen yiyecek eşim onu harikada olmuş ya bugünde tutturdu sulu yemek isterim diye hem yemiyor hemde istiyor nasıl oluyor anlamıyorum sonra da diyor çok kurumu yiyoruz ya sulu yemek neki hepsi standar soğan biber domates kavur at malzemeyi bi gecede 5 tencere yaparım ama gel görki adam yemiyor şimdide bunu dedi akşam. ne piirsem akşama bilemedim offf
ya bu adamlar neden böyle tuhaflar
benimki de sulu yemek yaparım ne zaman makarna yemiyoruz der
makarna yaparım yarında sulu bişeyler yiyelim kuruduk diyor 😕