tesadüf Yeni Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.281 baldem' Alıntı: seninde ellerine sağlık tesadüfüm, topikte hepimiz baya hamaratız Genişletmek için tıkla ... sağol canım gerçekten öyle yemek işini önemsiyoruz iyi bakıyoruz kocalarımıza
baldem' Alıntı: seninde ellerine sağlık tesadüfüm, topikte hepimiz baya hamaratız Genişletmek için tıkla ... sağol canım gerçekten öyle yemek işini önemsiyoruz iyi bakıyoruz kocalarımıza
aşkkelebeği Hamiş Melek 23 Aralık 2011 #8.282 kızlar ben cıkıorum ıstasyona gıdecegm kendınıze ıyı bakn aeo aklımda olacaksınız sızı sevom kuzucuklarım mutlu mutlu haftasonları
kızlar ben cıkıorum ıstasyona gıdecegm kendınıze ıyı bakn aeo aklımda olacaksınız sızı sevom kuzucuklarım mutlu mutlu haftasonları
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Aralık 2011 #8.283 ayyy bugün akşam olmayacak gibi kestane olsada yesek kızlarr çok canım çekti sakın sizde hamile misin demeyin
ayyy bugün akşam olmayacak gibi kestane olsada yesek kızlarr çok canım çekti sakın sizde hamile misin demeyin
B baldem Forum Okuru 23 Aralık 2011 #8.284 kızlar tchibodan eşime hırka sipariş vermiştim az önce geldi cok güzelmiş gerçekten ama bugün vermicem yılbaşında vermeyi planlıyorum
kızlar tchibodan eşime hırka sipariş vermiştim az önce geldi cok güzelmiş gerçekten ama bugün vermicem yılbaşında vermeyi planlıyorum
cimcime eses Yeni Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.285 Slm kızlaar, nasılsınız. Doktordan geldik yeni kahvaltımızı yaptık ve masayı toplamadan slm vereyim dedim. Bebişin kalbi atmaya başlamış, ama ben duyucaz sanıyodum yaa, bişiler kıpırdıyodu çok komik geldi bana 🙂)
Slm kızlaar, nasılsınız. Doktordan geldik yeni kahvaltımızı yaptık ve masayı toplamadan slm vereyim dedim. Bebişin kalbi atmaya başlamış, ama ben duyucaz sanıyodum yaa, bişiler kıpırdıyodu çok komik geldi bana 🙂)
shuzur Daimi Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.286 baldem' Alıntı: kızlar tchibodan eşime hırka sipariş vermiştim az önce geldi cok güzelmiş gerçekten ama bugün vermicem yılbaşında vermeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla ... baldemcim bende mi versem hala satışta mı link gönderebilir misin?
baldem' Alıntı: kızlar tchibodan eşime hırka sipariş vermiştim az önce geldi cok güzelmiş gerçekten ama bugün vermicem yılbaşında vermeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla ... baldemcim bende mi versem hala satışta mı link gönderebilir misin?
shuzur Daimi Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.287 akasyacım nasılsın canım görüşemiyoruz iş ne zaman son haftaya mı
shuzur Daimi Üye Üye 23 Aralık 2011 #8.290 baldem' Alıntı: huzurum özel mesaj attım sana Genişletmek için tıkla ... sağol balım.