süper canım Allah daha da iyi etsin maşallah.
benim yeni işte iyi. alıştım baya. 3.5 ay oldu zaten baya oldu.
bi ara geliyordum ama 1 aydır hiç gelmedim heralde şubat gibi oralarda olacam yine. kısmet olursa bende görüşmeyi çok isterim..
süper canım Allah daha da iyi etsin maşallah.
benim yeni işte iyi. alıştım baya. 3.5 ay oldu zaten baya oldu.
bi ara geliyordum ama 1 aydır hiç gelmedim heralde şubat gibi oralarda olacam yine. kısmet olursa bende görüşmeyi çok isterim..
bizim evliliğimiz senin yeni işinden daha yeniymiş🙂 Amin canım kimsenin yuvasındaki huzur bozulmasın aile çok kutsal birşey sen doktora gidecektin danışmak için gittin mi
bizim evliliğimiz senin yeni işinden daha yeniymiş🙂 Amin canım kimsenin yuvasındaki huzur bozulmasın aile çok kutsal birşey sen doktora gidecektin danışmak için gittin mi
evet ya bende yazarken onu düşündüm ben 12 eylülde başladım sen 1 ekimde evlendin dimi canım.
aminn amin..
doktora randevu aldım canım çok övülen bi doktor var ona 16 sında aldım.
bir de kendi doktoruma gidicem 7 ocakta.
başta o övülenden alamamıştım 2 randevu oldu o nedenle ama iptal etmedim. 2 ayrı ağızdan dinliyim kist vs.
evet ya bende yazarken onu düşündüm ben 12 eylülde başladım sen 1 ekimde evlendin dimi canım.
aminn amin..
doktora randevu aldım canım çok övülen bi doktor var ona 16 sında aldım.
bir de kendi doktoruma gidicem 7 ocakta.
başta o övülenden alamamıştım 2 randevu oldu o nedenle ama iptal etmedim. 2 ayrı ağızdan dinliyim kist vs.
twitim geçmiş olsun canım. ben senin iyileştiğini okudum bal zencefille ama benim yazdığımdan olduğunu sanmadım tesadüf oldu sandım.. çok sevindim canım...
anneme doktor söylemiş bizim kendi doktorumuz var elinizden geldigi kadar antibiyotik kullanmayın demiş bende o gece hiç uyuyamadım birde evdekiler uyanmasın diye sessiz sessiz öksürüyorum annem kalktı o karısımı yaptı anında geçirdi sana da çok sevindim canım öksürük zor 🙁ev içinde hayırlısı olsun bitanem bak internetten olmadı bir çözümü bulunur