anneme doktor söylemiş bizim kendi doktorumuz var elinizden geldigi kadar antibiyotik kullanmayın demiş bende o gece hiç uyuyamadım birde evdekiler uyanmasın diye sessiz sessiz öksürüyorum annem kalktı o karısımı yaptı anında geçirdi sana da çok sevindim canım öksürük zor 🙁ev içinde hayırlısı olsun bitanem bak internetten olmadı bir çözümü bulunur
tesadüfüm ne komikti o gün yaaa. 🙂
yengen olsa da yengen sanmaz kendini artık baya gizliyiz. o neydi herşey açıktı iyiki toparladık kendimizi
twitim geçmiş olsun canım. ben senin iyileştiğini okudum bal zencefille ama benim yazdığımdan olduğunu sanmadım tesadüf oldu sandım.. çok sevindim canım...
anneme doktor söylemiş bizim kendi doktorumuz var elinizden geldigi kadar antibiyotik kullanmayın demiş bende o gece hiç uyuyamadım birde evdekiler uyanmasın diye sessiz sessiz öksürüyorum annem kalktı o karısımı yaptı anında geçirdi sana da çok sevindim canım öksürük zor 🙁ev içinde hayırlısı olsun bitanem bak internetten olmadı bir çözümü bulunur
twitim bi aydır ev baktık her cumartesi pazar belki 15-20 ev görmüşüzdür.
artık gına geldi.
burası eğer ipoteğinden dolayı olmazsa çok zor motive olucam bida ev bakmaya ben...
hakkımızdan hayırlı ise olsun ne olur.
mesela bugün evi toparlamam lazım haftaya taşınıcaz belki ama o kadar hevesim azaldı ki bi şekilde olmazsa üzülmüyüm diye hiç toparlamıyorum mesela 🙂
sahil yok mu bugün kızlar
niki nerelerde konuşmuyor.
kızlar kimse de ses yok cumartesileri burası çok sessiz oluyor.
ben barbunya ile erişte yaptım evi süpürdüm toparladım. şimdi biraz dizi izlicem. eşimin gelmesine 4 saat var.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şıpıı bende seviyorum şu günü ya gece uykum bile kaçıyor🙂)
evet bebişler kardeşim teklifi yaptı haftasonu nezih bir retaurantta süslenmiş masa canlı müzik vee evetttttttttttttttt demiş sevgilisi ağlayarak bayılmışş bayılmışşş süprize
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şıpıı bende seviyorum şu günü ya gece uykum bile kaçıyor🙂)
evet bebişler kardeşim teklifi yaptı haftasonu nezih bir retaurantta süslenmiş masa canlı müzik vee evetttttttttttttttt demiş sevgilisi ağlayarak bayılmışş bayılmışşş süprize