cadı kelebek 7/24 telefonumu yanımdan ayrıadım wc ye bile giderken sesi duycak bir yere koydum belki arar diye 🙂
sorma ya dısarı cıktım ama anneannemn pazar alısverısı market alısveırsı yemek bulasık temzlk mısafır agırlama derken nasıl gectı anlamadım düğün fotolarını bıle alamadık üstelık fotografcmda bornovadaydı ama hıc vaktım olmadı kuzu ya olsun bn yılbasndan sonra gelecegm nasıpse fotografcılık kursu ıcın baslıyor cok mutluyum ozaman kahvenı ıcecegm
Kızlar benim işimi değiştirme durumum olabilir.
Arkadaşım bi hast. çalışıyor. Oraya eleman ihtiyaç varmış belki oraya kayabilirim.
Maaşım 100-200 daha az olucak büyük ihtimalle ama çalışma saatlerim 7.30 - 16.00 olucak.
Burda 7.30- 18.00 ama saat 20.00 de anca evde oluyorum hem ters hem trafikte. Diğer taraf evime daha yakın sayılır. Bakalım hayırlısı olsun daha kesin bişey yok. Düşünüyorum henüz. Burdan çıkarsam tazminatımıda alırım yeni işede direk geçmiş olurum. Kararsızım baya 🙁
Kızlar benim işimi değiştirme durumum olabilir.
Arkadaşım bi hast. çalışıyor. Oraya eleman ihtiyaç varmış belki oraya kayabilirim.
Maaşım 100-200 daha az olucak büyük ihtimalle ama çalışma saatlerim 7.30 - 16.00 olucak.
Burda 7.30- 18.00 ama saat 20.00 de anca evde oluyorum hem ters hem trafikte. Diğer taraf evime daha yakın sayılır. Bakalım hayırlısı olsun daha kesin bişey yok. Düşünüyorum henüz. Burdan çıkarsam tazminatımıda alırım yeni işede direk geçmiş olurum. Kararsızım baya 🙁
kuzu herşey mükemmelmiş kız bayılmış ağlamış senin dediğin gül ve masa tiyolarınıda kattık tam harika oldu ve kocaman bi evetttttttttttttttttttttt demiş kızdan geçtim kardeşim bile bayılmışş bu kadarını beklmeyordum diyor