hoşgeldin canım,
unutmadım diyeti tabbiki cumartesi dışarıda yedik orda bile ızgara et yanında haşlanmış patates ve mısırsız salata yedim🙂 cünkü sonradan makaron götürdüm bitane
cumartesi arkadaşlarla dışarıya çıktık yemek yedik sonra oturalım çay kahve içelim dedik
havada kötü olduğu için mecbur yemek yediğimiz yere yakın bir kafe'ye oturduk
6 kişi 6 türk kahvesi, 12 makaron ve 4 çay'a 52 TL para verdik😕
makaronun kilosu 96 TL miş 😕
valla öyle bi içime oturdu ki bi daha makaron nakaron şakaron yemem
ne yalan söyliyeyim benimde içime otururdu neden o kadar pahalıymış ya yapımı o kadarda zor değil ben bir kaç kez niyetine girdimde file badem yoktu birde beceremezsem diye bademe kıyamadım deneyemedim belki esen dener bizi cesaretlendirir bizde istediğimiz kadar yeriz sende o cafenin önünde yersin🙂
heryerde o kadar pahalı mı bilmiyorum biz işte soğuk diye ıslanmayalım diye yakın yere gidelim dedik bağdat caddesinde yedik
orası başka yerlere göre biraz daha pahalı oluyor tamam ama bu kadarını bende beklemiyordum🙂
heryerde o kadar pahalı mı bilmiyorum biz işte soğuk diye ıslanmayalım diye yakın yere gidelim dedik bağdat caddesinde yedik
orası başka yerlere göre biraz daha pahalı oluyor tamam ama bu kadarını bende beklemiyordum🙂
hoşgeldin canım,
unutmadım diyeti tabbiki cumartesi dışarıda yedik orda bile ızgara et yanında haşlanmış patates ve mısırsız salata yedim🙂 cünkü sonradan makaron götürdüm bitane