su perisi çok geçmiş olsunn canım benim..Bu havalar böyle yatağa düşürür insanı..bi an önce kar yağsada bitse..😕
huzurum ev işini okudum canım benim hersey için hayırlısıysa olsun diyoruz..eğer olmazsa hiç canını sıkma sonucta ev hipotekli..
ağlayanın malı gülene yaramaz..kolay değil ev aramak seni anlıyorum ama azıcık daha sık dişini..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..
çikletim sağol canım benim. bakalım bugün netleşir heralde.
müteahhit başka bi bankadan kredi almış kredisini ödemiş ama tapudan ipoteğini kaldırmamış. onu bekliyoruz canım ama süreç uzayınca iyice can sıktı. bakalım hayırlısı Allahtan.
huzurcum evet güler yüz çok önemli valla bende elimdeen geldiğince güler yüzlü olmaya çalışıyorum sonuçta kırk yılda bir geldiler rahat etsinler istiyorum...
zaten akşam eve bi gidiyorum ohhh herşey yapılmış herşey hazır eve girince kayınvalidem hemen sen geç kızım odana uzan biraz diyo valla iyiler ya sağolsunlar 🙂
dün akşam dışarda yemek yedik sonra eve geldik bu seferde benim annemler geldiler oturduk ettik sonrada yattık 😀
bu senede kocamsız girecem ben yeni yıla kızlar ya 🙁((( yıllardır hep telde şimdide evliyiz ama yine telde gircez yani yıla
geçmişi özenle okudum geldim kızlar.
biz yılbaşında eğer ev işi olursa cumartesi temizlik pazar taşınma olacak.
ev işi olmazsa da aslında biz karı koca kutlamıyoruz yılbaşını ama yengem bi laf arasında size gelelim sizde kutlayalım demişti. ona da kutlamıyoruz diyemedim. napcam bilemedim...