şıpıdıkçım sana vermişim ama gerçekten beğenmiştim
her zaman sadeliği severim
bende bugün siyah pantolon yeşil bluz gri hırka giydim çok soğuk valla hırkasız olmuyo 😀
dün çok krma karışık rüya gördüm
içimde bağırsak işte organlarımn birbirine girmiş yumurtlaıklara felan düğüm olmuş
korkutuyorlardı bebeiş olmaz diye acayip gergin uyandım
aynı zamanda eşimide gödüm onuda iş yerinden çıkarmak istiyrlardı herkes yazı yazmış pöfffffff saçma sapan diyesim geliyor hayır olsun
günaydın herkeslereee...nasılsınız kızlarr..
akasyam bende kurandan olmasına ve anlamına çok dikkan eden biri olarak iyi yapmıssın demek istiyorum..ömer ismi çok güzel bir isim..
ömer yiğit koyabilirsin...ben gerçi tek isim taraftarıyım..
bence çok güzel bi isim ömer
benim kuzenimin oğlu ömer olmasa oğlum olursa kesin koyardım çok seviyorum
berk ten vazgeçmekle iyi yapmışsınız bence de
ben sevememiştim pek berk ismini yaaa 😀
ben nedense hep annemin ilk bebeğ i6 ay yaşamış vefat etmiş adı serkan mış çok sıcak geliyor bana acaba yoksa kötümü olur hatırlar ay değişik bir durum
huzur isim listemdeki diğer isimlerden biri erdem diğeri burak. çok seviyorum bende bu isimleri. amaömer ağır basıyor beğenmenize sevindim. o zaman allahın izniyle oğluşumuz ömer olacakkk
Günaydınn meleklerimm ;dün hiç gelemedim kuaföre gittim yeni yıl öncesi imaj degişikligi yapmak için saçımı kestirmeye gittigimde sormustum orealsiz açılacagını söylemişti dün gittim bu seferde oreal kullanmadan açamam dedi bende iyi kullan ne kadar zamanda biter dedim 2 saat dedi oturdum 🙂4 saat sonra çıkabildim kuaförden 🙂))
Ben de bugün siyah-beyaz elbise beyaz çorap siyah çizme giydim