Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdıkçım sana vermişim ama gerçekten beğenmiştim
her zaman sadeliği severim
bende bugün siyah pantolon yeşil bluz gri hırka giydim çok soğuk valla hırkasız olmuyo 😀

dün çok krma karışık rüya gördüm
içimde bağırsak işte organlarımn birbirine girmiş yumurtlaıklara felan düğüm olmuş
korkutuyorlardı bebeiş olmaz diye acayip gergin uyandım
aynı zamanda eşimide gödüm onuda iş yerinden çıkarmak istiyrlardı herkes yazı yazmış pöfffffff saçma sapan diyesim geliyor hayır olsun

bende eşimde iki ismi sevmiyoruz canım. aslında ömer asaf ismini bende istedim ama zor olur çocuğa iki isim.

bence çok güzel bi isim ömer
benim kuzenimin oğlu ömer olmasa oğlum olursa kesin koyardım çok seviyorum
berk ten vazgeçmekle iyi yapmışsınız bence de
ben sevememiştim pek berk ismini yaaa 😀

ayh menekşe sadece sen değil kime söylesem beğenmiyordu.sebep oldu işte bunlar. herşeyde bir hayır vardır

ömerde kulağa hoş gelen isimlerden

ben nedense hep annemin ilk bebeğ i6 ay yaşamış vefat etmiş adı serkan mış çok sıcak geliyor bana acaba yoksa kötümü olur hatırlar ay değişik bir durum

ömer ismi güzel akasyacığım.
Ben mustafa için söz vermesem türker ismini isterdim erkeğe.

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim

bu arada akasyacım benim 4 erkek yeğenim var
isimlerini yazayım belki fikir olur

burak
erdem
onur furkan
serdar kaan

hiç kız yeğenim yok. onu ben yapcam inşallah.

huzur isim listemdeki diğer isimlerden biri erdem diğeri burak. çok seviyorum bende bu isimleri. amaömer ağır basıyor beğenmenize sevindim. o zaman allahın izniyle oğluşumuz ömer olacakkk

Günaydınn meleklerimm ;dün hiç gelemedim kuaföre gittim yeni yıl öncesi imaj degişikligi yapmak için saçımı kestirmeye gittigimde sormustum orealsiz açılacagını söylemişti dün gittim bu seferde oreal kullanmadan açamam dedi bende iyi kullan ne kadar zamanda biter dedim 2 saat dedi oturdum 🙂4 saat sonra çıkabildim kuaförden 🙂))
Ben de bugün siyah-beyaz elbise beyaz çorap siyah çizme giydim

hain domdomlar sizi zaten siz oy kullandıktan sonra şıpıdık gectı bnı

benm nazar boncuklarım normalde kullanmadıgım sadece yarısma ıcın emek harcansın degsk olsundıye yaptım bn koyu renk oje bıle kullanmam normalrde sadelıkten yanayım yarışma ıcın yaptm😀