Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Herkes yemekte sanırım

yer göke sinir oldum çiklet ya çıcığını çıkardılar en son kapadım zaten kız kaçtı ordan sonra izlemedim
sorma sahil bak ben ne düşündüm.geçenki kavusma sahnesinde baya olay olmustuya..sanırım reytinglerde öyle..
şimdi yine kavusma sahnesi planlanıyo..yok bade hamile bilmem ne..ama fragmanını izledim gebelikte problem var sanırım..

Eve alıştığımızdan mı nedense bana hiç gelin evi gibi gelmiyor insanlar bakıp görmek istiyor ya tuafıma gelyior

eskidik mi neebanAda öyle gelmıyorr bende bu aksam ev gezmesıne gıdecegm eşimin calısma arkd.eşleriylee cıkısta tekrar carsıya cıkıp hediye alacagm ufak bebegıne güsel bır sey almam lazım lcw ya cıkarm orda gusel bebek ıcın kıyafetler vr

tesadüf sayi bn senı rüyamda gördüm ben hastalanmışm topiğe gelemynce sen gecms olsuna aramışsn sesını duyunca şaşırıyomm falan dıyorum bır hayırlı sen cıktın

bak hasta falan olursam ara beklerm bundan sonra ona göre

kızlar selam
ciklet kız benimde evim kira ama kendi evim olsa ancak bu kadar severim herhalde
evimde günlerce otursam çıkasım gelmezo derece seviyorum
ama kuran okutmadım demişsin ya
ben een hafta okutmuştum hatırlıyosan
bu pazar günü salonda oturdum kuran okuyorum
içimden geçiriyorum bu evde kuran okundukça daha huzurlu geliyo bana
okutamasan bile kendin ara ara okumaya çalış canım insan gerçektn çok daha huzurlu oluyo inan

VALLA SORMA YA BİR KOMŞU VAR KARŞIDA BEN YA BALKONDA YADA MUTFAKTA UĞRAŞIRKEN CAMDAN BERİ BENİ İZLİYOR BEN O KADININ GİNAHINI ALMAYAYIM AMA Yni her defasında bu kadarmı denk geliyor 🙂

kesinlikle nazara çok inanıyorum mutlaka kiminin güxelliğine kiminin becerisini kiminin edasına değiyor işte çeken var çekemeyen var bende çok istedim biliyoesun okutmayı ama kısmet olmayınca olmadı bir kere karar kıldım sonra bişeyler çıktı olmadı kış günüde soğukta toplanması zor eşime okutuuruyoeum arada akşam yatarken dedim eline ne mi vermem lazım aç oku bende okuyrum ama türkçe 🙁
yeni evliye çok nazar değermiş
birde değdiğini düşündüğün biri varsa üzernden bişey al yak derler ip gibi yani batıl belki ama halen yapıyoruz bazen

ya bende okutamadım ama okutamayacağım da bu gidişle.kızlar biz 5 kız kardeşiz 7 halam var eşiminde 4 teyzesi komşular falan derken evde 50 kişi oluruz abartısız kimseyide çağırmamazlık yapamam. çok kalabalık aileyiz. en iyisi kendim okuyayım. artık oğlumun 40 da okuturum.

ya kızlar bende 3 yalık evliyim 3 tane bardak 1 tane sabunluk kırıldı ya nazar mı sakarlık mı bilemedim ama bu sabah kırılan bardağa ben değmedim ben balkondaydım o nasılsa düşmüş kırılmış