aşkkelebeği Hamiş Melek 27 Aralık 2011 #8.861 kızlar bnm vaktm geldı gıdıyormm 😀 gidiyorum bütün aşklar yüreğimde akşama gezmege gıdecegm bırde pasta deneyecegm opuldunuz mucks
kızlar bnm vaktm geldı gıdıyormm 😀 gidiyorum bütün aşklar yüreğimde akşama gezmege gıdecegm bırde pasta deneyecegm opuldunuz mucks
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Aralık 2011 #8.862 aşkkelebeği' Alıntı: kızlarr eltım geldı yanıma bır ara yoktum yazamadm yılbasnda onlardayıız :d:dkarar verıldı artık:dgusel gecer emınım Genişletmek için tıkla ... inş. Tatlım bol bol eğlenirseniz 🙂
aşkkelebeği' Alıntı: kızlarr eltım geldı yanıma bır ara yoktum yazamadm yılbasnda onlardayıız :d:dkarar verıldı artık:dgusel gecer emınım Genişletmek için tıkla ... inş. Tatlım bol bol eğlenirseniz 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Aralık 2011 #8.863 aşkkelebeği' Alıntı: kızlarr eltım geldı yanıma bır ara yoktum yazamadm yılbasnda onlardayıız karar verıldı artık😀gusel gecer emınım Genişletmek için tıkla ... şimdiden iyi eğlenceler canım bizde kayınvalidemdeyiz menüde hindi kapama var🙂
aşkkelebeği' Alıntı: kızlarr eltım geldı yanıma bır ara yoktum yazamadm yılbasnda onlardayıız karar verıldı artık😀gusel gecer emınım Genişletmek için tıkla ... şimdiden iyi eğlenceler canım bizde kayınvalidemdeyiz menüde hindi kapama var🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Aralık 2011 #8.864 Maliyet çıkardık 1 sene içerisindeki durumları pöfffffffffffffff beynim yorgun ve durgunnnnnnnnnnnn
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Aralık 2011 #8.866 mormenekşem' Alıntı: kız valla ben bunu çok aklıma getiriyorum manyak gibi de oturup ağlıyrum ondan sonra da hele gece yatağa yatınca çok aklıma geliyo sımsıkı sarılıyorum kocişime ama çok korkuyorum onu kaybetmekten 🙁(( allahım sen koru yarabbim Genişletmek için tıkla ... düşünme böyle şeyler canım ya Allah korusun ama benimde aklıma soktun akşama kocacımın severken canını çıkarmazsam iyidir
mormenekşem' Alıntı: kız valla ben bunu çok aklıma getiriyorum manyak gibi de oturup ağlıyrum ondan sonra da hele gece yatağa yatınca çok aklıma geliyo sımsıkı sarılıyorum kocişime ama çok korkuyorum onu kaybetmekten 🙁(( allahım sen koru yarabbim Genişletmek için tıkla ... düşünme böyle şeyler canım ya Allah korusun ama benimde aklıma soktun akşama kocacımın severken canını çıkarmazsam iyidir
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Aralık 2011 #8.868 off kızlarrr işler çok yoğun gelemdim ya ne sıkıcı birgün neyseki akşam olmuş iyi akşamlar herkese yarın görüşürzzzzzzzz umarım boll boll
off kızlarrr işler çok yoğun gelemdim ya ne sıkıcı birgün neyseki akşam olmuş iyi akşamlar herkese yarın görüşürzzzzzzzz umarım boll boll
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Aralık 2011 #8.869 SUPERİSİ1688' Alıntı: Kızlar şöyle damardan bi şarkı söylesenize Genişletmek için tıkla ... AZER BÜLBÜLDEN DARDAYIMMM ANEYYYY ANEYYYY ZORDAYIM ANEYY ANEYYY TAM DAMAR KUZU
SUPERİSİ1688' Alıntı: Kızlar şöyle damardan bi şarkı söylesenize Genişletmek için tıkla ... AZER BÜLBÜLDEN DARDAYIMMM ANEYYYY ANEYYYY ZORDAYIM ANEYY ANEYYY TAM DAMAR KUZU