Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlarrrrrr..nasılsınız..iyisiniz inşallah..
amma monoton bi hayatımız oldu anlatacak hiçbişi kalmadı ayol..
öncden olsa kızlar dün akşam şu eksiğide hallettik kaynana şunu dedi dedikodularını yapamıyorum özledim amma

hoşgeldinnn hadi bakalım gözün aydın bebeişini beklemek kalıyor bir tek geriye

evet canım dinleneceğim ve bol bol alışveriş yapacağım oğluşumaa

bebek yap bebek . ondan sonra al sana konuuuu

akasyamm sabrettin kuzum..ben olsam senin kadar dayanabilirmiydim bilmiyorum..şimdi sırtını yaslayıp dinlenme zamanın geldi...
kızlarrr 2013 ün martında da biz çıkarız anca işten

Dün oturuyoruz kayınvalidem bebekten konu açtı. Yok işte onun görümceleri demişlerki beklemesinler hemen yapsınlar yoksa çocukları olmaz sonra. Yok işte başka dıdısının dıdısı varmış onlarda öle demişler hemen yapsınlar yoksa çocuğumuz olmazmış. İşte yapın hemen biran önce diyo çocuğunuz olmaz sonra diyo. Yok şu kişide beklemiş tedavi olmuş da öle çocuğu olmuş falan filan. Ya bu muhabbetleri hiç sevmiyorum. Eşimde anne biz düşündük planımızı yaptık sen karışma biz biliyoruz nezaman ne olucağını dedi. Anneside siz bilirsiniz ama yapın beklemeyin dedi. Şıpıdıkta işten çıksın baksın diyo çocuğa. Geçen gün teyze geldi kız kardeşi o da ordan burdan konuyu açmış diyoki - Hadi şıpıdık yapında görelim. Bu nasıl bi laf ya. Şimdiye kadar kimseyi terslemedim. Zamanı gelince olur dedim. Ama bir kere dedin tamam iki dedin tamam. En son birini terslicem kim olursa. o dereceye geldim.

yapcam kuzum yapcam ama tatilimiz temmuzda.
güzelce karadenizi gezeyim tatilimi yapayım ondan sonra hemenn Allahım izin verirse tabi

akasyamm sabrettin kuzum..ben olsam senin kadar dayanabilirmiydim bilmiyorum..şimdi sırtını yaslayıp dinlenme zamanın geldi...
kızlarrr 2013 ün martında da biz çıkarız anca işten

artık o kadar ağırlaştım ki. çok zorlanıyorum canım. iyi ki söylemişim çıkacağımı eleman ara bul derken bak vakit nasıl geçti. inan bu durumda daha gözüm kesmiyor çalışmayı.