Teyzeler ve halalar ne zaman gelseler çocuk muhabbeti açıyolar. kısırlıktan lafı açıyolar sonra yapın beklemeyine getiriyolar. O yüzden diyorum birkere dersin tamam iki kere dersin tamam. Ama bizde belli bi yaştayız eşimde bende. neyin ne olduğunu biliyoruz. o yüzden vericem cevaplarını artık yani.
Dün oturuyoruz kayınvalidem bebekten konu açtı. Yok işte onun görümceleri demişlerki beklemesinler hemen yapsınlar yoksa çocukları olmaz sonra. Yok işte başka dıdısının dıdısı varmış onlarda öle demişler hemen yapsınlar yoksa çocuğumuz olmazmış. İşte yapın hemen biran önce diyo çocuğunuz olmaz sonra diyo. Yok şu kişide beklemiş tedavi olmuş da öle çocuğu olmuş falan filan. Ya bu muhabbetleri hiç sevmiyorum. Eşimde anne biz düşündük planımızı yaptık sen karışma biz biliyoruz nezaman ne olucağını dedi. Anneside siz bilirsiniz ama yapın beklemeyin dedi. Şıpıdıkta işten çıksın baksın diyo çocuğa. Geçen gün teyze geldi kız kardeşi o da ordan burdan konuyu açmış diyoki - Hadi şıpıdık yapında görelim. Bu nasıl bi laf ya. Şimdiye kadar kimseyi terslemedim. Zamanı gelince olur dedim. Ama bir kere dedin tamam iki dedin tamam. En son birini terslicem kim olursa. o dereceye geldim.
canım bazıalrı hakediyor şöyle okkalı bir lafı. insanlar ne çokkarışıyorlar ya. yapıncada neden bu kadar erken oldu diyorlar. bizim derdimiz de bu mesela. yazın tatile gideceğiz yaklaşık oğlum 5-6 aylık falan oluyor. giderim ben diyorum. yok efendim neymiş bebekle bi yere gidilmezmiş. yapsaymışız gidermişiz.
artık o kadar ağırlaştım ki. çok zorlanıyorum canım. iyi ki söylemişim çıkacağımı eleman ara bul derken bak vakit nasıl geçti. inan bu durumda daha gözüm kesmiyor çalışmayı.
ayy kıyamam ya..inanırmısın bazen yataktan kalkınca aklıma sen geliyorsun..minübüste geliyorsun..yataktan kalkınca üüyorum uykum oluyo halsiz oluyorum..minübüse biniyorum ayaktayım sallan babam sallan..diyorum akasyanında birsürü yolu var..ALlah yardımcısı olsun..Allah tüm hamile çalışanların yardımcısı olsun..senin işin ayrı bi zordu..çok şükür kaos bitti..
sahilim hoşgleidn fıstıgım..
cnm hiç sinirlenme herkes bişi söyler..bboşver takma kafanı..ama kızlar bende bişi duydum..rahim küsermiş belli bi süre sonra..bunun açıklaması ilaca karsı küser diye düşünüyorum..
ayy kıyamam ya..inanırmısın bazen yataktan kalkınca aklıma sen geliyorsun..minübüste geliyorsun..yataktan kalkınca üüyorum uykum oluyo halsiz oluyorum..minübüse biniyorum ayaktayım sallan babam sallan..diyorum akasyanında birsürü yolu var..ALlah yardımcısı olsun..Allah tüm hamile çalışanların yardımcısı olsun..senin işin ayrı bi zordu..çok şükür kaos bitti..
sahilim hoşgleidn fıstıgım..
cnm hiç sinirlenme herkes bişi söyler..bboşver takma kafanı..ama kızlar bende bişi duydum..rahim küsermiş belli bi süre sonra..bunun açıklaması ilaca karsı küser diye düşünüyorum..
allah razı olsun canım. hamdolsun ki ağır bir hamilelik değildi bulantım falan olmadı yoksa bu kadar bile dayanamazdım. inan yarım insan oluyorsun. inşallah siiznkilerde hafifi geçer.
canım bazıalrı hakediyor şöyle okkalı bir lafı. insanlar ne çokkarışıyorlar ya. yapıncada neden bu kadar erken oldu diyorlar. bizim derdimiz de bu mesela. yazın tatile gideceğiz yaklaşık oğlum 5-6 aylık falan oluyor. giderim ben diyorum. yok efendim neymiş bebekle bi yere gidilmezmiş. yapsaymışız gidermişiz.
kuzu bu sene bende sdakin bir tatil yapacağım . inşallah 2013 senesinde yazın oğlum büyümüş olur o zaman trabzona gideceğiz. planımızı yaptık
günaydın kızlar,
ben dün konsolosluk için evrak işlerimi halletim
ordan sabıka kaydı, burdan sağlık raporu derken ayaklarıma kara sular indi koştur koştur
neyseki halletim herşeyi bugün burdayım🙂
günaydın kızlar,
ben dün konsolosluk için evrak işlerimi halletim
ordan sabıka kaydı, burdan sağlık raporu derken ayaklarıma kara sular indi koştur koştur
neyseki halletim herşeyi bugün burdayım🙂