Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şimdiye kadar geçen yılbaşlarında bişey yaptığım söyleneemz öyle geceleri zaten srkadaşlarının evinde kalan biri hiç olamadım babam acayip sinir olur git otur gel mantığı

geçen yıl kaynım eşim gelmişti bize okey felan oynadık yedik içtik gittiler
bu sene de bir arkadaşım gelirse farklılık olur gelmezse evde bol çekirdek çıtlar kola içerim

kayınvalidenin bu diyaloglara girmesi özellikle enteresan geliyo bana.
seninki allahtan girmiyomuş. benimki hem diyaloğa giriyor hemde çevresindekileri bu diyaloğa sokuyor anlıyorum yani. sürekli halalar teyzeler niye bu muhabbeti yapıyor!
bir iki dersin ama her ortamda sürekli demenin ne anlamı var sanki deyince olucak yapıcam hemen.

ben soranlara var diyorum yakın çevreme..
aa ciddimisin tebrik ederim erken değilmiydi az daha bekleseydin faslı başlıyo..
sonra şaka şaka diyorum..bi tane yap şimdilik demelerine fırsat kalmıyo..ama anneciğim çok istiyo..
kayınvalidemler hiç bişi demiyolar herşeyi bize bırakırlar..eltimde zaten hamileymiş..isticegini sanmıyorum

hepimiz istendik yok ikramlar yok bohçalar çeyiz derken evlendik barklandık yani zaman hızlı geçiyor şimdi çikletin dediği gibi standartlaştı gibi iş ev ev iş
yemek derdi temizlik artık sorunlar işler hep aynı olunca dedikodu yapacak pekte bişey kalmıyor ama biz bunca zaman kopmadık çeneye devam

bende devamlı niki sahil ve tesadüfün nikleri üst üste biniyo
sizdede ölemi görünüyor bana özelmi öle görünüyolar anlamadım.