Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuşum onlar yıkanmadan rahat etmicek bizim içimi,z..bende açık renkli halı aldıgıma pişmanım..yatak odam ve salon halılarım hep açık renk

yorgunluktan filan olmuştur menekşe.
dünde zaten ay şöle olsa böle olsa naparız diye konuştuk
bilinç altına onlarda girip etkilemiştir büyük ihtimalle.

Anladığım kadarıyla herkes birbiriyle samimi değil, sinir tipler var, herkes birilerine sinir olmuş 8 aile gitmişiniz saat 10 olmuş hala kalkalımmı diyosanız kadın haklı olarak ee hadi madem gidiyosunuz güle der. Yatıya kalın demezdi

Benim salon yatak odası halım 2. kere gitti yıkamaya açık renkler diye kirleniyolar hemen. Holde falan halılar yok olsa düşünemiyorum.

aşk kelebeğim nerelerdeydin tam zamanında geldin

en gzel film başlıyo yanıma uzan sayredelim

işte geldım burdaymmm özledmsenı kız nerelerdesn senn sen olmaynca bnı kım güldürecek bnı sensz bırakmaa he😀

benim aram fena değil ama daha bir netice yok canım😕

konsolosluk için evraklarımı topladım canım

canm kolay gelsn hadı bakalm hayrlısı

yok ya yeni tanıdıklarıızda vardı o cep teli ile oynayan kadın ne ukala bi görseniz off yarabbim dünyayı ben yarattım dio kadın.herkese acayip acayip bakışlar fırlatıo kocasıda rahatsız oldu zaten. kadına iyi akşamlar dedim giderken döndü bi baktı aboww bu ne ya dedim adamcağızda dönmüş iyi akşamlar iyi akşamlar
sadece 2 aileyi tanımıorduk gerisini herkes tanıo.birde bz öle gidelim demedikki kendileri çağırdılar sonra nie afra tafra yapıolar
bari yarım ağız deseydi aa otruoduk fln die 1 saat oturduk zaten kalktık hemen hiç oturmadı yanımıza gelmedi giderken mutfağa girdi geçirmedi tuhaf bi kadındı

ÇOK GARİP İNSANLAR VAR ESENCİM ..SIRF ÇAĞIRMAK İÇİN ÇAĞIRILMAZ MİSAFİR..HADİ ARADAN ÇIKARTIYIM OLMUS BU..
GERÇİ BENDE BU MANTIKTAYIM aradan çıksın ama asla böyle davranılmaz