kızlar benim eşimde bi huy başladı geceleri dibime kadar giriyor
eğer dibime kadar girip sarılmıyorsa da geceliğimin veya pijamını öyle tutuyor ki kımıldayamıyorum hepsinin arkası kırış kırış🙂
sorsam acaba ters teper mi? neden böyle yapıosun desem
cünkü ben neredeyse hiç uyuyamıyorum
bende öyle ya sorma hatta uyklu bir kaç kez demişim beni rahat bırak uymak istiyorum diye sıkı sıkı sarılıyor su gibi uyanıorum evde ben terden patlıyorum eşim üşüyor
akşama misafir var off irmikli muzlu pasta yapayım kuru yemişte var yeter bakalım akşam koşturmacalarını sevmiyorum ya 🙁( eve git ortalığı topla kılalrı tüyleri temizle
yok baldemciğim adım atmam
he valla aradan çıkarayım olmuş
zaten böle misafire can kurban ben dedim eşime sıra ile yapalım dediler ben alırım
herkes kendi işini kendi gördü hizmeti gelenler yaptı kadın bir bardak çay dolduramdı üstelik acayip sakardı doldurduğu 3 çayıda döktü.herkes pastaları börekleri ile geldi o hiçbirşey yapmadı ki oturup sohbet etmek kaldı onuda yapmadı balkonda oturdu devamlı soğuktaaa. ortaya bir zigon bile getirmedi.adamcağızı görseniz çok mahçup oldu
kadın ağzından çıkan her lafta kocasını kötüledi
kendi başınayken ne yaparsan yap ama insan içinde yapılmaz ki
bizim türk örf adetlerinde kadın kocasından daha ön planda olmaz yani böle büyütüldük
annemde ne dese yaptırırdı ama hep dışarda beyim bilir hesabı olurdu 🙂
eğer dibime kadar girip sarılmıyorsa da geceliğimin veya pijamını öyle tutuyor ki kımıldayamıyorum hepsinin arkası kırış kırış🙂
sorsan ters tepmez bence baldem neden ters tepsin ki
belki kendini öyle güvende hissediyodur
bende de var o uyurken illa eşimin biyerine dokunucam
elini tutarım sarılırım
o da bu huyumu bildiğinden ben arkamı dönsemde sarılır bende elini tutarım