Kafa Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.031 sahile uzan' Alıntı: bazı markaları ilk kez duyuyorum ayol ajax felan Genişletmek için tıkla ... ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀
sahile uzan' Alıntı: bazı markaları ilk kez duyuyorum ayol ajax felan Genişletmek için tıkla ... ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.032 sahile uzan' Alıntı: ay hiç güleceğim yoktu kelebek yaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... kız sahilooooo sende tut kaçmasın bir yere
sahile uzan' Alıntı: ay hiç güleceğim yoktu kelebek yaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... kız sahilooooo sende tut kaçmasın bir yere
M mormenekşem Forum Okuru 28 Aralık 2011 #9.033 ŞIPIDIK' Alıntı: Benim vazgeçilmezlerim. Yumoş konsantre yeşil yumuşatıcı Domestos Dağ esintisi Şaç kremi (marka takıntım yok onda) Cam bezi mikrofiber bezler Sadece su yeterli oluyor onlar için. Birde her hafta nevresim değişimi olmazsa olmazım. Genişletmek için tıkla ... aynen yazın 2 günde bir değiştiriyodum şimdi kışın terlemiyo kocişim haftada bir yetiyo
ŞIPIDIK' Alıntı: Benim vazgeçilmezlerim. Yumoş konsantre yeşil yumuşatıcı Domestos Dağ esintisi Şaç kremi (marka takıntım yok onda) Cam bezi mikrofiber bezler Sadece su yeterli oluyor onlar için. Birde her hafta nevresim değişimi olmazsa olmazım. Genişletmek için tıkla ... aynen yazın 2 günde bir değiştiriyodum şimdi kışın terlemiyo kocişim haftada bir yetiyo
M mormenekşem Forum Okuru 28 Aralık 2011 #9.035 Kafa' Alıntı: ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀 Genişletmek için tıkla ... bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben
Kafa' Alıntı: ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀 Genişletmek için tıkla ... bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben
M mormenekşem Forum Okuru 28 Aralık 2011 #9.036 Kafa' Alıntı: aa serbest bırakınca kaçıyormuymuş kızlar Genişletmek için tıkla ... tövbe yaa coştunuz gene
Kafa' Alıntı: aa serbest bırakınca kaçıyormuymuş kızlar Genişletmek için tıkla ... tövbe yaa coştunuz gene
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 28 Aralık 2011 #9.037 sahile uzan' Alıntı: eli tutulu rüyasında birşeyi fırlattığını düşün ay ne komik çekip adamı hortlatıyormuş Genişletmek için tıkla ... ben kendimi düşündümde biran öyle. E malum rüyamda hırsızlar kapkaççılar gerçek gibi yaşıyorum rüyaları Mazallahhhh diyorum haha sahile uzan' Alıntı: huhu şıpıdık okuyormusun şimdi senin kahkaha atman lazımdı ofistdikerin sana bakması Genişletmek için tıkla ... yok bu sefer okadar atmadım kendime hakimim kapılar açık bugün mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bende kafanın morlusundan kullanıyorum ama lavanta kokunusu pek sevmem kaynanam seviyo diye aldım. Bidahakine vikingi denicem yolum düşerse yada pemse ajax
sahile uzan' Alıntı: eli tutulu rüyasında birşeyi fırlattığını düşün ay ne komik çekip adamı hortlatıyormuş Genişletmek için tıkla ... ben kendimi düşündümde biran öyle. E malum rüyamda hırsızlar kapkaççılar gerçek gibi yaşıyorum rüyaları Mazallahhhh diyorum haha sahile uzan' Alıntı: huhu şıpıdık okuyormusun şimdi senin kahkaha atman lazımdı ofistdikerin sana bakması Genişletmek için tıkla ... yok bu sefer okadar atmadım kendime hakimim kapılar açık bugün mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bende kafanın morlusundan kullanıyorum ama lavanta kokunusu pek sevmem kaynanam seviyo diye aldım. Bidahakine vikingi denicem yolum düşerse yada pemse ajax
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.040 Kafa' Alıntı: ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀 Genişletmek için tıkla ... efsane ajax o evet reklamıda vardı
Kafa' Alıntı: ay aslında baya eski markadır ajax canım ya markete gidince bi bak görürsün hemen bi pembesi var birde moru 🙂 ay ama evi onunla bir kere sil varya süper kokuyo ya 😀 Genişletmek için tıkla ... efsane ajax o evet reklamıda vardı