M mormenekşem Forum Okuru 28 Aralık 2011 #9.041 ŞIPIDIK' Alıntı: ben kendimi düşündümde biran öyle. E malum rüyamda hırsızlar kapkaççılar gerçek gibi yaşıyorum rüyaları Mazallahhhh diyorum haha yok bu sefer okadar atmadım kendime hakimim kapılar açık bugün bende kafanın morlusundan kullanıyorum ama lavanta kokunusu pek sevmem kaynanam seviyo diye aldım. Bidahakine vikingi denicem yolum düşerse yada pemse ajax Genişletmek için tıkla ... vikingin moru da yeşili deçok güzel yeşili de işyerine aldık o da çok güzel
ŞIPIDIK' Alıntı: ben kendimi düşündümde biran öyle. E malum rüyamda hırsızlar kapkaççılar gerçek gibi yaşıyorum rüyaları Mazallahhhh diyorum haha yok bu sefer okadar atmadım kendime hakimim kapılar açık bugün bende kafanın morlusundan kullanıyorum ama lavanta kokunusu pek sevmem kaynanam seviyo diye aldım. Bidahakine vikingi denicem yolum düşerse yada pemse ajax Genişletmek için tıkla ... vikingin moru da yeşili deçok güzel yeşili de işyerine aldık o da çok güzel
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Aralık 2011 #9.042 vikingten bende çok memnunum. yumuşatıcısını ilk çok beğenmiştim sonra sevmedim ama yüzey temizleyicisi leke çıkarıcısı süper
vikingten bende çok memnunum. yumuşatıcısını ilk çok beğenmiştim sonra sevmedim ama yüzey temizleyicisi leke çıkarıcısı süper
Kafa Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.043 mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bakalım canım bu biterse belkim marketten alabilirim ama yinede ajaxtan vazgeçemem heralde 😀 mormenekşem' Alıntı: tövbe yaa coştunuz gene Genişletmek için tıkla ... valla bu sefer ben masumum bişey demedim tutmayınca kaçıyormuymuş diye sordum sadece sanki kızlar onu dedi gibi geldide hayır kaçıyosa önlem alalalım
mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bakalım canım bu biterse belkim marketten alabilirim ama yinede ajaxtan vazgeçemem heralde 😀 mormenekşem' Alıntı: tövbe yaa coştunuz gene Genişletmek için tıkla ... valla bu sefer ben masumum bişey demedim tutmayınca kaçıyormuymuş diye sordum sadece sanki kızlar onu dedi gibi geldide hayır kaçıyosa önlem alalalım
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.044 aa bnmde ajax hatrladm kızlar alemsnz güldürdünüz bnii aman kaçarsa kaçtn bna cokta lazım değil
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.045 Kafa' Alıntı: aa serbest bırakınca kaçıyormuymuş kızlar Genişletmek için tıkla ... milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet [h=3]http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...sg=AFQjCNEpD5owaklhN49e2uRjDGOXNhI-ew&cad=rja[/h]
Kafa' Alıntı: aa serbest bırakınca kaçıyormuymuş kızlar Genişletmek için tıkla ... milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet [h=3]http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...sg=AFQjCNEpD5owaklhN49e2uRjDGOXNhI-ew&cad=rja[/h]
Kafa Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.046 mormenekşem' Alıntı: tövbe yaa coştunuz gene Genişletmek için tıkla ... valla bu sefer ben bişey demedim hep kızlar dedi hayır yani eğer kaçıyosa önlem alalım diye şey ettim ben mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bakalım evdeki ajaxım biterse belki denemek için alırım ama yinede ben ajaxtan vazgeçemem 😀 nickimi kim yedi' Alıntı: efsane ajax o evet reklamıda vardı Genişletmek için tıkla ... evet o işte hani kız bçyle uçuyodu ajax fabuloso diyodu ya o işte
mormenekşem' Alıntı: tövbe yaa coştunuz gene Genişletmek için tıkla ... valla bu sefer ben bişey demedim hep kızlar dedi hayır yani eğer kaçıyosa önlem alalım diye şey ettim ben mormenekşem' Alıntı: bence vikingte çok güzel ben hepsini denedim sende bi kere vikingi dene derim ben Genişletmek için tıkla ... bakalım evdeki ajaxım biterse belki denemek için alırım ama yinede ben ajaxtan vazgeçemem 😀 nickimi kim yedi' Alıntı: efsane ajax o evet reklamıda vardı Genişletmek için tıkla ... evet o işte hani kız bçyle uçuyodu ajax fabuloso diyodu ya o işte
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.047 nickimi kim yedi' Alıntı: milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet Genişletmek için tıkla ... kızlar esas bomba ikiside boşandı demkkı tutsan kaçıyormuş ayy duysalar bnı keserler yaa mazallh kazala falan gırerler
nickimi kim yedi' Alıntı: milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet Genişletmek için tıkla ... kızlar esas bomba ikiside boşandı demkkı tutsan kaçıyormuş ayy duysalar bnı keserler yaa mazallh kazala falan gırerler
Kafa Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.048 aşkkelebeği' Alıntı: aa bnmde ajax hatrladm kızlar alemsnz güldürdünüz bnii aman kaçarsa kaçtn bna cokta lazım değil Genişletmek için tıkla ... aaa niye lazım olmasın kız lazım olmaz olurmu lazım lazım nickimi kim yedi' Alıntı: milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet Genişletmek için tıkla ... demekki onlar işi bizden önce çözmüş niki
aşkkelebeği' Alıntı: aa bnmde ajax hatrladm kızlar alemsnz güldürdünüz bnii aman kaçarsa kaçtn bna cokta lazım değil Genişletmek için tıkla ... aaa niye lazım olmasın kız lazım olmaz olurmu lazım lazım nickimi kim yedi' Alıntı: milletin sıkı sıkı tutmasında vardır bir alamet Genişletmek için tıkla ... demekki onlar işi bizden önce çözmüş niki
Kafa Hamiş Melek 28 Aralık 2011 #9.049 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar esas bomba ikiside boşandı demkkı tutsan kaçıyormuş ayy duysalar bnı keserler yaa mazallh kazala falan gırerler Genişletmek için tıkla ... ay resmen kahkaha atım demekki o sıkı tutamamış tövbe yarabbim tövbe
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar esas bomba ikiside boşandı demkkı tutsan kaçıyormuş ayy duysalar bnı keserler yaa mazallh kazala falan gırerler Genişletmek için tıkla ... ay resmen kahkaha atım demekki o sıkı tutamamış tövbe yarabbim tövbe