Maşallah kafa kimler geliyo?
Misafir demişken bizimde eşimin dayısı hafta sonları iki haftada bir muhakkak geliyolar. Süpriz yapıyolar Ve her geldiklerinde öyle bir saatte geliyolarki beni hep ıslak saçla yakalıyolar :ıslık:
Şıpıdıkcım annemler amcamlar başka bir kaç akraba daha işte kayınvalidemler bizde ya onları görmeye geliyorlarmış..azönce annem aradı..
canım annem pasta börek yapacakmış gelirken getirecek 🙂
evet sahilcim ille mutlaka siliniyo ya..birde tuvalet lavabo filan yıkarım kayın validem yapmamıştır şimdi ayyyy eve girince hemen koşturmaya başlamam lazım stres yaptım valla
YAPARM KIZ NOLCAK BN HER GITTIGM YERDE ISLENIRIM OYLE RAHAT RHT DUN YEMEGE GITTIM ARKD.ONLARLA MUTFAKTA ISLENIOM DIO NE CANDAN KIZZ HAMARAT bende eve gelen arkd.camasr toplatırım vıleda yaptırım ondan olsak gerek bayadr gelmıolar
Maşallah kafa kimler geliyo?
Misafir demişken bizimde eşimin dayısı hafta sonları iki haftada bir muhakkak geliyolar. Süpriz yapıyolar Ve her geldiklerinde öyle bir saatte geliyolarki beni hep ıslak saçla yakalıyolar :ıslık:
kızlar biz karar verdik yılbaşında teyoşlarla ve annemgillerle takılacağız
herkes bişeyler hazırlayacak
ben çatlak kurabiye, kıbrıs tatlısı, mercimek köftesi, karışık kızartma, mini köfte bi de çerkez tavuğu yapıcam