Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende geçen gün banyosuna girdim bizim kızçenin çok küçük duşa kabinde yok yerleri kurulamış sıradan bi kilim yaymış
bari diyorum bi tane klozet takımı alayımda en azından bi misafir falan gelince yayar anneme de günlük kullanmalık yatak örtüsü almıştım ayırmayayım şimdi ona da bi hediye alayım

o kadr cok sey sıgdırdım gerıde okadr sey bıraktım kı ama birde baktıgmda ne görimmmm koca bir boşlukk 2011 de cok sey kazandımmmmm anlıycan sahilimmm ama akıllanmadm

ya valla birde onu takıyorum kafaya hiç sorma canım ya..29-30-31 benim dönemim 🙁((((((((((((

takma takma bır ımkanın bulrsnz😀

çok mfüşünceli ve hayırlı bi gelin oldugunu düşünüyorum..sahilim..

benim bu aralar en sevdiğim şarkı
burcu güneş oflaya oflaya

bide dün kızçeme anne kazağı aldım anneme de hırka aldım
bana sadece annem bişey alır, eşimden ve ailesinden herhangi birşey beklemiyorum

aynen bende beklemiyorum almıcaklar çünkü
Benim annem bana geçen hafta ayakkabı almıştı 🙂

Ya kızlar siz böyle şeyler söyleyince kendimi bi an kötü gelin pozisyonuna düşürmüş gibi oldum vede kötü hissettim açıkçası..
ben onlara çok iyi davranıyorum hatta kayınvalidemde her telefonla konuştuguna ay gelinim bize çok iyi bakıyo sağolsun diye hep beni övüyo ama ben burda tam anlatamadım heralde...yada ona yansıtmadıgım şeyleri size yansıttıgım için bölye düşündünüz bir an..

her neyse boşverin gitsin ya..bende kafaya takmıycam zaten son 1-2 gün...

huzurcum bu arada evin işi hallolmuş heralde hayırlı ugurlu olsun canım..Allah bizede nasip eder inşallah

inşallah öyleyimdir çiklet valla şuan gelin yorumları için erken galiba bişey duymadım sağlsun
zaman herşeyi gösterri allah sağlık huzur versin başka bişey istemiyorum

bu kızamık aşısı birkere vurulmuyomu kızlar.
ben küçükken vurulmuşum. Bilgi için teşekkürler menekşe.