tamam canım anladım,ya işte bazen böyle çok ufak şeyleri kafaya takıyorum ondan öyle oluyo..ben bu akşam mevzusu açılınca yine konusurum kayınvalidemle filan 🙂
benmi kocamın yaptğı tavuk olayı şnitzelmiş saat 12 kadar çamaşır suyu döktüm sildim her yeri tavamı zaten batırdı söylednim valla bu saatte mutfak temiliyorum yarın işe gidiecem felan diye soğuk su ellerim buz kesti resmen
tavuğu haşladık düdklüde sonra ruflesi rondadan geçirdim patates cipsi yumurtaya sonra cipse batırıp kızarttı 🙂
evet canım küçükken vurulduk ama bu farklı bişeymiş
bunu daha önce bi arkadaşımda söylemişti zaten bana broşür dağıtmışlar sağlık ocağından
ben adetim başlayınca gidicem aile hekimime o zaman tekrar bilgi veririm size
Ya kızlar siz böyle şeyler söyleyince kendimi bi an kötü gelin pozisyonuna düşürmüş gibi oldum vede kötü hissettim açıkçası..
ben onlara çok iyi davranıyorum hatta kayınvalidemde her telefonla konuştuguna ay gelinim bize çok iyi bakıyo sağolsun diye hep beni övüyo ama ben burda tam anlatamadım heralde...yada ona yansıtmadıgım şeyleri size yansıttıgım için bölye düşündünüz bir an..
her neyse boşverin gitsin ya..bende kafaya takmıycam zaten son 1-2 gün...
huzurcum bu arada evin işi hallolmuş heralde hayırlı ugurlu olsun canım..Allah bizede nasip eder inşallah
canım ben senin eminim ne kadar iyi tatlı bir gelin olduğundan sadece birbirimizi iyi yönde telkin edelim diye yazdım. yoksa aslında burada yazılacak şey belli, kayınvaliden nasıl olurda senin özellikle gece çalıştırma dediğin halde nası çalıştırır.
evet canım küçükken vurulduk ama bu farklı bişeymiş
bunu daha önce bi arkadaşımda söylemişti zaten bana broşür dağıtmışlar sağlık ocağından
ben adetim başlayınca gidicem aile hekimime o zaman tekrar bilgi veririm size
Ya kızlar siz böyle şeyler söyleyince kendimi bi an kötü gelin pozisyonuna düşürmüş gibi oldum vede kötü hissettim açıkçası..
ben onlara çok iyi davranıyorum hatta kayınvalidemde her telefonla konuştuguna ay gelinim bize çok iyi bakıyo sağolsun diye hep beni övüyo ama ben burda tam anlatamadım heralde...yada ona yansıtmadıgım şeyleri size yansıttıgım için bölye düşündünüz bir an..
her neyse boşverin gitsin ya..bende kafaya takmıycam zaten son 1-2 gün...
huzurcum bu arada evin işi hallolmuş heralde hayırlı ugurlu olsun canım..Allah bizede nasip eder inşallah
Esenimm buralarda mı?Yeni saç rengimi face'e ekledimmm kızlar dün akşam süper eglendik yine kız kıza toplandık biri der ben hürremi izliycem biri der kareoke yapalım 🙂))süper oluyo ya haftalık stresimi attım resmen
tamam canım anladım,ya işte bazen böyle çok ufak şeyleri kafaya takıyorum ondan öyle oluyo..ben bu akşam mevzusu açılınca yine konusurum kayınvalidemle filan 🙂
ama bu kadar hassas olma..eleştiri bile yapmadık ki eleştiri yapılıcak hiçbişi yok..sadece öneri yaptık..burda çogunluk ne öneriyosa ben onu uyguluyorum inan işede yarıyo cnm..anlaştıkmı..